Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Pucuniu, czekam na wieści!
Siemię lniane uwielbiam w formie budyniu kokosowego,mniam!
Dziś dobry dzień, bo @ znika:)wieczorem będę mogła pobiegac nie znaczac trasy na czerwono....Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Pucuniu, czekam na wieści!
Siemię lniane uwielbiam w formie budyniu kokosowego,mniam!
Dziś dobry dzień, bo @ znika:)wieczorem będę mogła pobiegac nie znaczac trasy na czerwono....2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Chyba też się w ten olej z wiesiolka zaopatrzę,tylko tak myślę, po pierwsze czy to nie za późno na ten cykl? Po drugie nie chcę tak bardzo swirować z suplami i się nastawiać,chociaż i tak to robię ..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Przepis prosty, pół szklanki mleczka kokosowego, len zlocisty mielony( lepiej zmielony,łatwiej się przyswaja, ja kupuję w biedrze) do tego coś do poslodzenia,ja uzywam stewii,chyba że to drugie sniadanie topol banana,wiórki kokosowe.Do mleka wsypuje siemię, az zgestnieje,dodaję wiórki i inne składniki i gotowe.
kehlana_miyu, pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Przepis prosty, pół szklanki mleczka kokosowego, len zlocisty mielony( lepiej zmielony,łatwiej się przyswaja, ja kupuję w biedrze) do tego coś do poslodzenia,ja uzywam stewii,chyba że to drugie sniadanie topol banana,wiórki kokosowe.Do mleka wsypuje siemię, az zgestnieje,dodaję wiórki i inne składniki i gotowe.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Tragedia..teraz sprzatanie blyskawiczne mnie czeka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d115b1d04ac.jpg
To jest na pozor biała sofa..z bliska biała już nie jest..taki zaszczyt mnie dzisiaj czeka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ha,Sysia,u mnie to tez nie byl mądry wybór mój syn,mąż czyli jakby dwoje dzieci,krolika akurat na sofe nie puszczam,ale oni wystarczą.. Efekt jest taki ze kupiłam dwa koce/poduszki,które są założone na siedzenia,nie wygląda to źle,a mniej brudza
-
Wiaterek wrote:Juz plamienie się rozpoczęło, jutro się rozkręci to przynajmniej s się napije na weselu... Pozdrawiam dziewczynki najpisze jutro2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Znalazłam teraz info z portalu gin,że w fazie lutealnej 9-15mm2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mam dosc tej luteiny dziewczyny,jej smak doprowadza mnie do drgawek coraz bardziej,mdli mnie,a on do tego.pol godziny sie rozpuszcza,jak pojde do lekarza za te poltora tygodnia to poprosze o luteine dopochwowa,na mysl o tej i o jej smaku mam odruch wymuotny,jest coraz gorzej,Wiaterku przykro mi,a tak wierzylam,ze sie udalo buuu,ale za to napij sie na weselu...a co,bedziesz sobie zalowac i baw sie dobrze :* dziewczyny taki mam syf,a nie moge sie za nic zabrac,musze gary przynajmiej do zmywary zapakowac i kurze zetrzec,reszte zostawie mojemu A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:43
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016