Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek bardzo mi przykro że @ się rozkręca, odbij sobie to na weselu i dobrze się baw
Sysiu gin na pewno wie co robi że nie dał ci luteiny
Ja brałam luteinę po pierwszej wizycie w szpitalu z Wiktorią pod język, ale nie przeszkadzał mi wtedy ten smak, jedynie długo się rozpuszczała Iloncia jeszcze troszkę i gin ci ją odstawi
Kurcze tak Wam szybko leci ten czas w ciąży: pucek już 6tc Iloncia 7tc a nie dawno testowałyście
Trzymam kciuki za wszystkie stranka życzę Wam żebyście zaszły jak najszybciej
Ja dzisiaj mam imprezę urodzinową teściowej także sobie odbije i ukoję smutki w drineczku
W przyszlym tygodniu planujemy wyjechać nad Solinę, troszkę się rozerwać,ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Aguś rozumiem twoje starania w pracy bo umowa na czas nieokreślony to już coś lepszego niż na określony.
Sysiu miłej zabawy z kwiatuchami Ja moje dzisiaj podlałam kurde nie wiem czemu ja tak uwielbiam kwiatuszki
Pokaże Wam bukiecik jaki kupiłam dla teściowej od córeczki
Biorę się za siebie teraz bo nie wyrobie się do 16:00
Buziaczki dziewczyny, miłego dnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:36
kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Wiaterek bardzo mi przykro że @ się rozkręca, odbij sobie to na weselu i dobrze się baw
Sysiu gin na pewno wie co robi że nie dał ci luteiny
Ja brałam luteinę po pierwszej wizycie w szpitalu z Wiktorią pod język, ale nie przeszkadzał mi wtedy ten smak, jedynie długo się rozpuszczała Iloncia jeszcze troszkę i gin ci ją odstawi
Kurcze tak Wam szybko leci ten czas w ciąży: pucek już 6tc Iloncia 7tc a nie dawno testowałyście
Trzymam kciuki za wszystkie stranka życzę Wam żebyście zaszły jak najszybciej
Ja dzisiaj mam imprezę urodzinową teściowej także sobie odbije i ukoję smutki w drineczku
W przyszlym tygodniu planujemy wyjechać nad Solinę, troszkę się rozerwać,ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Aguś rozumiem twoje starania w pracy bo umowa na czas nieokreślony to już coś lepszego niż na określony.
Sysiu miłej zabawy z kwiatuchami Ja moje dzisiaj podlałam kurde nie wiem czemu ja tak uwielbiam kwiatuszki
Pokaże Wam bukiecik jaki kupiłam dla teściowej od córeczki
Biorę się za siebie teraz bo nie wyrobie się do 16:00
Buziaczki dziewczyny, miłego dnia życzę
a włąśnie gadałam z mężem i ze względu na jego okrótne bole korzonków może uda się że wróci tydzien wczesniej i zostanie dłużej już ręce zacierammonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Tak bo na wyniku z lab jest norma :
0-5 nieciężarne
a nasepna jest podana dla 3-8 tydzien ciazy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hej dziewuszki!
ściskam mocno i kofam tym którym sie nie udało w tym cyklu i życzę owocnego weekendu:
Wrześniowa lista już czeka Nie teraz to za miesiąc się uda a teraz jeszcze miesiąc rozpusty Was czeka
Miłego weekendu pozostałym też
Ja weselicho dzis fotografuje, panna młoda przyjeżdza wozem strażackim, potem z kościoła powozem konnym jadą i wesele na jachcie, oby mdłości mi dziś nie dały w d...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:46
s1985, kehlana_miyu, Renia7910, ilonia1984, Olcia O-O lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
s1985 wrote:chodziło mi czy twoje lab ma możliwość że wyniki w necie sprawdzisz ;]
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Moja jest taka że nie wtrąca się w codziennie życie, ale pod względem dzieci jest daremna, córki nigdy na plac nie wzięła dopiero jak skończyła 7 lat co już była taka że sama sobie radziła. Także pomocy od niej nie otrzymam raczej.
Moja mama za to to skarb prawdziwy - w sumie oboje rodziców. Ona zajmowała się Klaudią jak się urodziła a ja musiałam wrócić do pracy i ciągle się nią zaopiekuje jak gdzieś na zakupy jedziemy, na nocki ją bierzę. Chciałabym kiedyś dla moich wnuków być taką super babcią
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Moja jest taka że nie wtrąca się w codziennie życie, ale pod względem dzieci jest daremna, córki nigdy na plac nie wzięła dopiero jak skończyła 7 lat co już była taka że sama sobie radziła. Także pomocy od niej nie otrzymam raczej.
Moja mama za to to skarb prawdziwy - w sumie oboje rodziców. Ona zajmowała się Klaudią jak się urodziła a ja musiałam wrócić do pracy i ciągle się nią zaopiekuje jak gdzieś na zakupy jedziemy, na nocki ją bierzę. Chciałabym kiedyś dla moich wnuków być taką super babcią
Ja niestety mojej teściowej nawet nie poznałam... Z kolei z mojej strony zmarl mój tata, więc nasz bąbelek bedzie mial tylko jednego dziadka i jedna babcie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Tez nic mi sie nic nie chce,piepsze nierobie nie dobrze mi nawet zebow umyc nie moge dzis normalnie,dobieranego sobie tylko zrobilam i leeko umalowalam,bo laze jak dziad taki nawet ogarnac mi sie nie chcecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016