Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:W temacie tesciowej...moja niby spoko,ale jakby nie zauwazała,że ma przeszlo 50 anie 26 jak ja.. Więc jak tylko mam nowa sukienkę to od razu,o ja tez miałam sobie taka kupic,tez mierzylam..a z wnukiem to na pizze moze pojsc,tak na chwile jak jest ladnie ubrany..ale zeby pomoc w wychowaniu to srednuo,bo ona jest modną babcia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Majówka90 wrote:No tak ale jezeli jest ciąża obumarła to i tak juz nic nie można zrobić. Gdyby objawy zniknęły na stale a na razie to Ala ma tylko lżejsze mdlosci. A cycki mnie rano bolą mniej, wieczorem mocniej. Różnie to bywa. Gdyby kilka dni utrzymywala sie taka sytuacja to wtedy można jechac do ginekologa.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:No tak ale jezeli jest ciąża obumarła to i tak juz nic nie można zrobić. Gdyby objawy zniknęły na stale a na razie to Ala ma tylko lżejsze mdlosci. A cycki mnie rano bolą mniej, wieczorem mocniej. Różnie to bywa. Gdyby kilka dni utrzymywala sie taka sytuacja to wtedy można jechac do ginekologa.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Majówka u Ciebie zaraz drugi trymestr.. zazdroszczę Ci ))
Ala, na pewno wszystko okej, postaraj się odpocząć, uspokoic.. a jakby co to idzz wczesniej do lekarza -
Ala,dziewczyny.. Moja ciąża obumarla w 7tygodniu..niestety ja nieświadomie żyłam az do 11t0d ,kiedu to wróciłam do domu po dwoch tygodniach wypoczynku na wsi.
Nic się nie zapowiadalo,piersi bolaly mnie nadal i to mocno,żadnego bólu, żadnych plamien.Po prostu wieczorem po mąż zauważył na pościeli zabarwiona na czerwono plamkę. Niby nic wielkiego,pojechalam do szpitala, zabralam puzame bo uznalam ze pewnie poleze kilka fni dla dobra dziecka.Niestety tak nie było.. I naprawde,woerzcie mi,nie miałam pidstaw,żeby czuć się zagrożona, teraz często jak czytam o waszych różnych objawach,to może z niektorymj się utazsamiam,ale uważam, że to sa subiektywne odczucia.I jak powiedziała majówka, jeżeli dziecku miałoby cos się na tym etapie stać, to tego nie cofniesz,nie pomozesz.choć wiem ze brutalnie to brzmi..Justine M lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:No co Ty..ona sie stara o faceta w wieku w jakim ma dziecko;)
lunadelrospo lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Ala,dziewczyny.. Moja ciąża obumarla w 7tygodniu..niestety ja nieświadomie żyłam az do 11t0d ,kiedu to wróciłam do domu po dwoch tygodniach wypoczynku na wsi.
Nic się nie zapowiadalo,piersi bolaly mnie nadal i to mocno,żadnego bólu, żadnych plamien.Po prostu wieczorem po mąż zauważył na pościeli zabarwiona na czerwono plamkę. Niby nic wielkiego,pojechalam do szpitala, zabralam puzame bo uznalam ze pewnie poleze kilka fni dla dobra dziecka.Niestety tak nie było.. I naprawde,woerzcie mi,nie miałam pidstaw,żeby czuć się zagrożona, teraz często jak czytam o waszych różnych objawach,to może z niektorymj się utazsamiam,ale uważam, że to sa subiektywne odczucia.I jak powiedziała majówka, jeżeli dziecku miałoby cos się na tym etapie stać, to tego nie cofniesz,nie pomozesz.choć wiem ze brutalnie to brzmi..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:wczoraj mi lekarz powiedział że poronienie na etapie ciazy biochemicznej a ciazy w 6-7-8 tygodniu i oczyszczenie samoistne wtedy to odbywa sie tak samo i nie ma znaczenie wiek ciazy
Nie rozumiem
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Ala,dziewczyny.. Moja ciąża obumarla w 7tygodniu..niestety ja nieświadomie żyłam az do 11t0d ,kiedu to wróciłam do domu po dwoch tygodniach wypoczynku na wsi.
Nic się nie zapowiadalo,piersi bolaly mnie nadal i to mocno,żadnego bólu, żadnych plamien.Po prostu wieczorem po mąż zauważył na pościeli zabarwiona na czerwono plamkę. Niby nic wielkiego,pojechalam do szpitala, zabralam puzame bo uznalam ze pewnie poleze kilka fni dla dobra dziecka.Niestety tak nie było.. I naprawde,woerzcie mi,nie miałam pidstaw,żeby czuć się zagrożona, teraz często jak czytam o waszych różnych objawach,to może z niektorymj się utazsamiam,ale uważam, że to sa subiektywne odczucia.I jak powiedziała majówka, jeżeli dziecku miałoby cos się na tym etapie stać, to tego nie cofniesz,nie pomozesz.choć wiem ze brutalnie to brzmi..
Trzeba wierzyć ze ta ciąża jest zdrowa i wszystko będzie dobrze
lunadelrospo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypucek wrote:ja jestem w polowie dzis 5 tydzien dzien 0 też się cieszę ale ciężko tak pewnie bedzie przez ten pierwszy trym, szczegolnie w czasie kiedy obumarła moja poprzednia ciaza...
-
lunadelrospo wrote:Pucula, nie mysl tak,a jakbys nie mogła zajść i nie udało się w tyn cyklu,to byłoby lżej? Masz malenstwo pod sercem,Ilonia,Ala,Majowka,Justine,wszystkie macie..jest o co walczyc,jest czym sie cieszyć!
tylko martwię się po prostu
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nie rozumiem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Moja poprzednia ginekolog powiedziała ze "natura sama decyduje kto ma żyć". Jezeli dziecko miałoby byc chore, męczyć sie cale życie to juz lepiej ze odeszło i nie cierpi.. To brutalne ale tak jest lepiej dla niego.
Justine M lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnys1985 wrote:chodzi o to że ciąza biochemiczna to zagnieżdzenie i od razu poronienie i oczyszczenie samoistne, i poronienie w 6-7-8 tygodniu i poronienie i oczyszczenie zamoistne to polega na tym samym i nie ma większego znaczenia wiek ciąży jak ma nastąpić to nastąpi, tak jak pisze majówka
-
Majówka90 wrote:Moja poprzednia ginekolog powiedziała ze "natura sama decyduje kto ma żyć". Jezeli dziecko miałoby byc chore, męczyć sie cale życie to juz lepiej ze odeszło i nie cierpi.. To brutalne ale tak jest lepiej dla niego.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny