Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dlatego sie tak nie spinam. Wiecie moze to glupie, ale przynajmniej wiem, ze moge zajsc w ciaze naturalnie. Tylko po co gdybac jak moj Okruch ma sie bardzo dobrze i serducho bije mu jak dzwon!
Teraz mysle jak sobie ulzyc z zebami ;ps1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:A teraz troche statystyk..
Jezeli moj obecny cykl okaze sie tak cudnie szczęśliwy, ze 17 pojawią sie dwie kreski..to gdy ja będę w 4tygodniu ciąży:
Pucuś będzie w 9tc
Ilonia w 11tc
Justine i Ala w 12tc
A Majówka bije wszelki rekordy i bedzie w 15tc
I jak będę histeryzowac i zaprzeczac temu,co mówię teraz..to proszę mnie ogarnąćs1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Powiem wam,moj mąż tak nie do końca jest swiadony tego,co bedzie,tzn on chce midc dziecko teraz,ale zaklada,ze to nie jest takie proste,ze nie dzieje się od razu.. A poza tym pojęcie ma zerowe o owulacji, cyklu i w ogóle.. Więc ja mu nie mówię ze obserwuje cykl i bede robic testy ovu,to tak dla siebie,jak wspominałam u nas dostatek..po prostu wiem,ze gdyby wiedział ze tak planujemh,to by sie spinal i czuł jak jakis rozpłodnik
A tak to on jest na luzie,ja przy nim tez trochę luzuję a swirować będę wam, tutaj
To chyba nie jest nieuczuciwe?ilonia1984, niezapominajka, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Powiem wam,moj mąż tak nie do końca jest swiadony tego,co bedzie,tzn on chce midc dziecko teraz,ale zaklada,ze to nie jest takie proste,ze nie dzieje się od razu.. A poza tym pojęcie ma zerowe o owulacji, cyklu i w ogóle.. Więc ja mu nie mówię ze obserwuje cykl i bede robic testy ovu,to tak dla siebie,jak wspominałam u nas dostatek..po prostu wiem,ze gdyby wiedział ze tak planujemh,to by sie spinal i czuł jak jakis rozpłodnik
A tak to on jest na luzie,ja przy nim tez trochę luzuję a swirować będę wam, tutaj
To chyba nie jest nieuczuciwe?
przy moim też jestem bardziej spokojniejsza niż sama ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 15:12
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A niee..to ja jak teromemtr chowam pod koldrę to on nawet nie widzi..dopoki nie robi pierwszego kroku poza lozko,to jest nieprzytomny..a później prosto pod prysznic,poza tym ja wstaje wcześniej, tzn temp mierzę i siku..bo pozniej idę biegac..
s1985 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:A niee..to ja jak teromemtr chowam pod koldrę to on nawet nie widzi..dopoki nie robi pierwszego kroku poza lozko,to jest nieprzytomny..a później prosto pod prysznic,poza tym ja wstaje wcześniej, tzn temp mierzę i siku..bo pozniej idę biegac..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Sysia,jeszcze sprobuj Insanity albo t25 i juz calkiem przechodzisz na ciemną stronę mocy sasasasa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Kurcze,co ty mowisz? 5h?
Jak ja 4h w tygodniu biegam..i do tego teraz takie domowe silowe z Natalia Gacka..
Insanity to haröwa,na ciążę lepiej nie..als sprobiwac jeszcze masz czas
po 45 minut max2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18