Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i jednak mój chłop wraca normalnie, jak narazie nafaszerowany przeciwbólowymi mowi że czuje się dobrze, no to jeszcze 28 dni ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:1414,61 dziewczyny
Pucek gratulacje śliczna beta
My już po imprezie, mężuś popił i spać poszedł. Ja też troszkę podrinkowałam. Teraz Smerfy z moją Klaudusią oglądam
Dzisiaj zdałam sobie sprawę jak ja bardzo kocham dzieci. U teściowej była 5 dzieci i ja zamiast siedzieć z dorosłymi to wygłupiałam się z dzieciaczkami
Spokojnej nocki
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej laski, ja już po robocie uff )
Dzisiaj Pucuś albo Pucki dają się we znaki, mdłości coraz silniejsze mam - ale takie, nie ciągle, tylko tak co jakiś czas a najbardziej jak jestem głodna - tak jak teraz ;p. Cycki chyba rosną bo mrowią bardzo i tak jakby... mam wrażenie że jak tak mrowią to jakby stanik robił się ciasny, nie wiem no i sikam na potęgę Ale cieszę się ze wszystkiego.
W poprzedniej ciąży to poza sikaniem i bardzo rzadkim pobolewaniem piersi to nie mialam zadnych objawow, w ogole nie czulam się jak w ciąży
Dziś powiedziałam mojej kolezance w pracy o ciąży - takiej niby przeożonej, szefowi powiem w przyszlym tygodniu. Mam nadzieję że mi trochę odpuszczą bo teraz to ciągle pracuje po okolo 11-11,5 h dziennie przez 5 dni, mam jeden dzien wolnego i jeden dzien 5 h... Jak sie nie przejmą to pojde na l4 (o ile lekarz i tak nie bedzie chcial sam mnie wyslac po prostu) ale z drugiej strony boje sie bo jak znowu strace dziecko to on mnie pewnie zwolni za to ze poszlam na zwolnienie w czasie kiedy tyle jest do roboty... Ehh sama nie iwem..
Już się nie mogę doczekać poniedziałku, dzwonię do gina i się umawiam bede miala do czego odliczać
Dziś czuję się już jak w ciąży i zaczynam się po mału cieszyć a nie myśleć tylko o tym że zaraz poronię bo to przecież zbyt piękne by długo trwało...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
aszkoda gadać jak to on mowi czepiam sie pierdół ;/ ide sie kąpać bo skonczylam cwiczyc ale mi zlosc nie przeszła wiec chyba sobie cos na uspokojenie łyknę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Sysia,weź kąpiel i pisz nam z wanny co ten chłop wymyślił..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18