Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Mam mięśniaki plus endometriozę.
Endometrioza ulokowana za macicą,na styku z nerwem kulszowym..za duże ryzyko usunięcia, a zycie z tym to ciągły ból.. Ale to nic,gorsze sa mięśniaki.. Mam ich całe mnóstwo nie jakies wielkie,ale tak rozsiane,ze usunac mozna tylko z całą macicą.Czas mi się kurczy,bo ich przybywa i rosną, niedługo będę musiała się zgodzić na usunięcie.. Dlatego tak bardzo chcialabym jeszcze zdążyć z ciąża2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Tak, egzaminy mam we wrześniu na studiach..muszę to szybko skończyć..
Co do mojej sytuacji,dlatego tak cieszylam się ztej ciąży, choć zaszłam zabawnie,bo juz w noc poslubną,a nie sadziłam ze az tak szybko się uda
Ale wiesz,myślę o tym,ze nic nie dzieje się bez przyczyny,mojego syna urodziłam jako nastolatka i jestem najszczesliwsza,ze go mam,że chociaż nie było zawsze łatwo, to mialam to szczescie zostac mamą.
Po poronieniu,siłę dawał mi czas z nim spędzony, tulilam się do niego w nocy i to mi dawało spokój -
nick nieaktualny
-
chyba mi jajko pękło pod prysznicem taki ból jajnika mnie chwycił że musiałam przykucnąć na 5 minut
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Tak, egzaminy mam we wrześniu na studiach..muszę to szybko skończyć..
Co do mojej sytuacji,dlatego tak cieszylam się ztej ciąży, choć zaszłam zabawnie,bo juz w noc poslubną,a nie sadziłam ze az tak szybko się uda
Ale wiesz,myślę o tym,ze nic nie dzieje się bez przyczyny,mojego syna urodziłam jako nastolatka i jestem najszczesliwsza,ze go mam,że chociaż nie było zawsze łatwo, to mialam to szczescie zostac mamą.
Po poronieniu,siłę dawał mi czas z nim spędzony, tulilam się do niego w nocy i to mi dawało spokójJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:chyba mi jajko pękło pod prysznicem taki ból jajnika mnie chwycił że musiałam przykucnąć na 5 minut
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No ja mialam taki ból przedwczoraj, pierwszy raz w życiu...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:No mam nadzieję ze to jajko za miesiac tak o sobie da znac,żebyś wykorzystala ten moment bardzo dobrze2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Sysia, za miesiąc Twoje jajko będzie miało hardcore party i się nie zmarnuje2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18