Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiecie co wqrwia mnie to że tak na odległość to on ma wywalone w sumie na takie coś a ja sie denerwuję wszystkim , a jak już jest w domu to on chodzi wtedy w podkulonym ogonem ;/ i jak ja mam zaciążyć jak mnie w pracy mnie wqrwiaja to on dokłada swoje 5 groszy ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:ja to jestem straszna jeśli chodzi o czepianie się o pierdoły i badzo wszystko biorę do siebie, ale to że mieliśmy wspolnego fb i nasze imiona i nazwisko było jako nazwa, a on siebie wymazał, poczułam się okropnie i się popłakałam ;(
Wiem,czasem drobna rzec,,podswiadomie może mieć znaczenie.A w zasadzie sam fakt,jak postąpiła druga osoba.
Postaraj się to przespać, złość jutro minie.A i chłop powinien sobie przemyśleć.
:*s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:No Monilia,to z B-B do Ciebie mam najblizej..
Pucuś, myślę, ze Twój szef wie,ze albo potraktuje Cię ulgowo,albo bedziesz zmuszona na l4 isc..oni wiedzieli o poprzedniej ciąży?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucuś,nawet się nie zastanawiaj..
U mnie eg usg dziecko przestało się rozwijac w dniuw ktorym mialam awanturę w pracy ,moj menager mi groził odebraniem posady ,wtedy dowiedzieli się o ciąży, wojna byla straszna...i denerwowoalam się mocno,ale wiesz,jeżeli ten stres,chocby nie wiem jaki miał być przyczyną to co byloby dalej? -
Najchetniej to bym po pierwszej wizycie poszla na l4 bo to nie jest miejsce dla kobiet w ciazy.. Pogadam jeszze z moim M na ten temat bo boje sie ze w razie czego strace prace a wiecie, kredyty sryty i w ogole... zobacze tez co lekarz powie bo wiecie, szybko po poronieniu zaszłam i moze bedzie chcial sam mnie oszczędzać - wtedy oczywiście nie bede dyskutować.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
już mąż zadzwonił do mnie, przeprosił powiedział że go poniosło jak się pokłóciliśmy tydzien temu powiedział że mnie kocha i postara się to naprawic ;]
Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyDziewczyny ja też mam kredyt na 30 lat (no dobra, już 27 zostało), stresującą pracę i różne zobowiązania. Jednakże, gdy okazało się że nie mogę tak szybko zajść, później gdy poroniłam, wszystko inne przestało być ważne. Praca to rzecz nabyta, jak nie ta to inna, a mojego Tadzia nikt mi nie wróci. W tej sekundzie w której dowiem się o ciąży idę po L4. Malo tego - biorę urlop wychowawczy aby być z dzieckiem najdłużej jak tylko mogę.
-
pucek wrote:Wszyscy w pracy wiedzieli, nie byla w tamtej ciazy ani dnia na l4 i w ogole nie marudzilam ze czegos nie moge robic... bylam nawet dwa razy na targach z czego jedne to dwa dni z rzedu po 14 h pracowalam... i własnie wtedy prawdopodobnie przestało bić erduszko - tak sie dowiedzialam w szpitalu. Nie wiem czy to ma jedno z drugim zwiazek...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny ja też mam kredyt na 30 lat (no dobra, już 27 zostało), stresującą pracę i różne zobowiązania. Jednakże, gdy okazało się że nie mogę tak szybko zajść, później gdy poroniłam, wszystko inne przestało być ważne. Praca to rzecz nabyta, jak nie ta to inna, a mojego Tadzia nikt mi nie wróci. W tej sekundzie w której dowiem się o ciąży idę po L4. Malo tego - biorę urlop wychowawczy aby być z dzieckiem najdłużej jak tylko mogę.
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja,jeśli zajdę teraz w ciązę,zostaje na l4 w tej firmie..jesli się nie uda,zaczynam pracę gdzieś indziej.. Tylko wtedy muszę odsunąć plany,a nie mam zbyt wiele czasu.Lekarze mówią ze moj organizm niedlugo nie poradzi sobie z ciążą i to ostatni dzwonek..
-
lunadelrospo wrote:Ja,jeśli zajdę teraz w ciązę,zostaje na l4 w tej firmie..jesli się nie uda,zaczynam pracę gdzieś indziej.. Tylko wtedy muszę odsunąć plany,a nie mam zbyt wiele czasu.Lekarze mówią ze moj organizm niedlugo nie poradzi sobie z ciążą i to ostatni dzwonek..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Sysia,rozsadny Twoj mąż
Przemyslał,zrozumiał przeprosił. Możesz byc z niego dumna2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mam mięśniaki plus endometriozę.
Endometrioza ulokowana za macicą,na styku z nerwem kulszowym..za duże ryzyko usunięcia, a zycie z tym to ciągły ból.. Ale to nic,gorsze sa mięśniaki.. Mam ich całe mnóstwo nie jakies wielkie,ale tak rozsiane,ze usunac mozna tylko z całą macicą.Czas mi się kurczy,bo ich przybywa i rosną, niedługo będę musiała się zgodzić na usunięcie.. Dlatego tak bardzo chcialabym jeszcze zdążyć z ciąża