Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Monilia,to z B-B do Ciebie mam najblizej..:)
    Pucuś, myślę, ze Twój szef wie,ze albo potraktuje Cię ulgowo,albo bedziesz zmuszona na l4 isc..oni wiedzieli o poprzedniej ciąży?

monilia84 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    już nic, wqrwiłam się na mojego aż mi sie ryczeć chce ;/
    To minie, ja mojego średnio 5 razy dziennie mam ochotę udusić gołymi rękoma :)

• pucek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    To minie, ja mojego średnio 5 razy dziennie mam ochotę udusić gołymi rękoma :)
    tez tak czesto mam ale kocham go najmocniej jak potrafię:)

Renia7910 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co wqrwia mnie to że tak na odległość to on ma wywalone w sumie na takie coś a ja sie denerwuję wszystkim , a jak już jest w domu to on chodzi wtedy w podkulonym ogonem ;/ i jak ja mam zaciążyć jak mnie w pracy mnie wqrwiaja to on dokłada swoje 5 groszy ;/

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    ja to jestem straszna jeśli chodzi o czepianie się o pierdoły i badzo wszystko biorę do siebie, ale to że mieliśmy wspolnego fb i nasze imiona i nazwisko było jako nazwa, a on siebie wymazał, poczułam się okropnie i się popłakałam ;(

Wiem,czasem drobna rzec,,podswiadomie może mieć znaczenie.A w zasadzie sam fakt,jak postąpiła druga osoba.
    Postaraj się to przespać, złość jutro minie.A i chłop powinien sobie przemyśleć.
    :*

s1985 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, faceci to dupki czasami. A czasami kochane dupki.
    Ja piwkuję, chillin'.

• pucek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    No Monilia,to z B-B do Ciebie mam najblizej..:)
    Pucuś, myślę, ze Twój szef wie,ze albo potraktuje Cię ulgowo,albo bedziesz zmuszona na l4 isc..oni wiedzieli o poprzedniej ciąży?
    Wszyscy w pracy wiedzieli, nie byla w tamtej ciazy ani dnia na l4 i w ogole nie marudzilam ze czegos nie moge robic... bylam nawet dwa razy na targach z czego jedne to dwa dni z rzedu po 14 h pracowalam... i własnie wtedy prawdopodobnie przestało bić erduszko - tak sie dowiedzialam w szpitalu. Nie wiem czy to ma jedno z drugim zwiazek...

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucuś,nawet się nie zastanawiaj..
    U mnie eg usg dziecko przestało się rozwijac w dniuw ktorym mialam awanturę w pracy ,moj menager mi groził odebraniem posady ,wtedy dowiedzieli się o ciąży, wojna byla straszna...i denerwowoalam się mocno,ale wiesz,jeżeli ten stres,chocby nie wiem jaki miał być przyczyną to co byloby dalej?

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najchetniej to bym po pierwszej wizycie poszla na l4 bo to nie jest miejsce dla kobiet w ciazy.. Pogadam jeszze z moim M na ten temat bo boje sie ze w razie czego strace prace a wiecie, kredyty sryty i w ogole... zobacze tez co lekarz powie bo wiecie, szybko po poronieniu zaszłam i moze bedzie chcial sam mnie oszczędzać - wtedy oczywiście nie bede dyskutować.

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już mąż zadzwonił do mnie, przeprosił powiedział że go poniosło jak się pokłóciliśmy tydzien temu powiedział że mnie kocha i postara się to naprawic ;]

Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam kredyt na 30 lat (no dobra, już 27 zostało), stresującą pracę i różne zobowiązania. Jednakże, gdy okazało się że nie mogę tak szybko zajść, później gdy poroniłam, wszystko inne przestało być ważne. Praca to rzecz nabyta, jak nie ta to inna, a mojego Tadzia nikt mi nie wróci. W tej sekundzie w której dowiem się o ciąży idę po L4. Malo tego - biorę urlop wychowawczy aby być z dzieckiem najdłużej jak tylko mogę.

• s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Wszyscy w pracy wiedzieli, nie byla w tamtej ciazy ani dnia na l4 i w ogole nie marudzilam ze czegos nie moge robic... bylam nawet dwa razy na targach z czego jedne to dwa dni z rzedu po 14 h pracowalam... i własnie wtedy prawdopodobnie przestało bić erduszko - tak sie dowiedzialam w szpitalu. Nie wiem czy to ma jedno z drugim zwiazek...
    ja też jak mojemu dziecko staneło serduszko byłam w pracy robiłam nadgodziny bo to był czas poswiąteczny i okrutny ruuch był w pracy :(

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    już mąż zadzwonił do mnie, przeprosił powiedział że go poniosło jak się pokłóciliśmy tydzien temu powiedział że mnie kocha i postara się to naprawic ;]
    :)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Dziewczyny ja też mam kredyt na 30 lat (no dobra, już 27 zostało), stresującą pracę i różne zobowiązania. Jednakże, gdy okazało się że nie mogę tak szybko zajść, później gdy poroniłam, wszystko inne przestało być ważne. Praca to rzecz nabyta, jak nie ta to inna, a mojego Tadzia nikt mi nie wróci. W tej sekundzie w której dowiem się o ciąży idę po L4. Malo tego - biorę urlop wychowawczy aby być z dzieckiem najdłużej jak tylko mogę.
    ja to samo powiedziałm w pracy ze jak zajdę od razuu l4 nie bede sie nadwyrezacz i nerwowac ;] zajmę sie domem i dzieciakami ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja,jeśli zajdę teraz w ciązę,zostaje na l4 w tej firmie..jesli się nie uda,zaczynam pracę gdzieś indziej.. Tylko wtedy muszę odsunąć plany,a nie mam zbyt wiele czasu.Lekarze mówią ze moj organizm niedlugo nie poradzi sobie z ciążą i to ostatni dzwonek..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia,rozsadny Twoj mąż :)
    Przemyslał,zrozumiał przeprosił. Możesz byc z niego dumna :)

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Ja,jeśli zajdę teraz w ciązę,zostaje na l4 w tej firmie..jesli się nie uda,zaczynam pracę gdzieś indziej.. Tylko wtedy muszę odsunąć plany,a nie mam zbyt wiele czasu.Lekarze mówią ze moj organizm niedlugo nie poradzi sobie z ciążą i to ostatni dzwonek..
    a czemu?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Sysia,rozsadny Twoj mąż :)
    Przemyslał,zrozumiał przeprosił. Możesz byc z niego dumna :)
    jestem dumna bo normalnie zasne tak bym chodziła jak żolniezyk nakrecony po domu w głowie czarne mysli ;/ a tak zaraz do wyrka i lulu

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądacie na TVN "Teoria Chaosu" ?

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mięśniaki plus endometriozę.
    Endometrioza ulokowana za macicą,na styku z nerwem kulszowym..za duże ryzyko usunięcia, a zycie z tym to ciągły ból.. Ale to nic,gorsze sa mięśniaki.. Mam ich całe mnóstwo nie jakies wielkie,ale tak rozsiane,ze usunac mozna tylko z całą macicą.Czas mi się kurczy,bo ich przybywa i rosną, niedługo będę musiała się zgodzić na usunięcie.. Dlatego tak bardzo chcialabym jeszcze zdążyć z ciąża

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ