Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
odstawiłam zieloną herbatę bo też nie sprzyja i zmaineiłam ja na roobos czy jakos tak zwana herbata zycia, poza tym uwielbiam herbate malinowa z kauflaka firmy dukat bo jest taka fajnie kwaskowa no i obowiazkowo mieta a wieczorkiem czaeem meliska ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:A teraz troche statystyk..
Jezeli moj obecny cykl okaze sie tak cudnie szczęśliwy, ze 17 pojawią sie dwie kreski..to gdy ja będę w 4tygodniu ciąży:
Pucuś będzie w 9tc
Ilonia w 11tc
Justine i Ala w 12tc
A Majówka bije wszelki rekordy i bedzie w 15tc
I jak będę histeryzowac i zaprzeczac temu,co mówię teraz..to proszę mnie ogarnąćs1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no pięknie mój synkus mie przebił piłkę do ćwiczen ;/, to mam teraz pretekst żeby sobie nową kupić ;p <cwaniak>
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Musze wyprobowac herbatke malinowa, ja wlasnie ubolewam,ze trzeba odstawic i zieloną i ninghoong tez pije,ale czerwoną mozna,wiec piję.
a z t amalinowa jak nie lubisz słodkiej to mówie w kauflandzie firma dukat ona jest taka kwaskowa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Pucek, 2 kanalowki do zrobienia. 1000f a trafilo tak ze po prostu nas nie stac... przedluze chyba zwolnienie i w Polsce zrobie 2 naraz... to jest to pod mikroskopem...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ty cwaniaczku mam tez czasem tak,ze sie ciesze jak czos sie zniszczy,bo jest pretext do nowego,pamietam jak moja kolezanka chciala zepsuc tv bo jej maz sie zawzuol,ze nowy im nie potrzebny bo stary dziala i chyba cos zrobila z tym tv bo maja nowy wkoncu a ja leze grilej sie robi,wpierdzielam dzis wyjatkowo,apetyt mam i czuje sie jakos blogo,moj chlop sie kreci,sprzata samochod moje dziecko czyta ksiazke na kocyku,muzyczka gra i jeszcze jeden czlonek rodziny siedzi w brzuniu,wszyscy jestesmy w kaplecie :)Kocham ich wszystkich na maxa i kocham taki spokoj jaki teraz odczuwam
lunadelrospo, s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kurde po 16 a syn zażyczył sobie iść na plac zabaw i muszę się specjalnie malować i ubrać a już tak fajnie było , szykowałam się do ćwiczeń;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:To jest chyba dzien chlopiecych zachcianek..mój oczekuje na muffinh z budyniem..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18