Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A teraz troche statystyk..
Jezeli moj obecny cykl okaze sie tak cudnie szczęśliwy, ze 17 pojawią sie dwie kreski..to gdy ja będę w 4tygodniu ciąży:
Pucuś będzie w 9tc
Ilonia w 11tc
Justine i Ala w 12tc
A Majówka bije wszelki rekordy i bedzie w 15tc
I jak będę histeryzowac i zaprzeczac temu,co mówię teraz..to proszę mnie ogarnąć
s1985, Renia7910, pucek, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:A teraz troche statystyk..
Jezeli moj obecny cykl okaze sie tak cudnie szczęśliwy, ze 17 pojawią sie dwie kreski..to gdy ja będę w 4tygodniu ciąży:
Pucuś będzie w 9tc
Ilonia w 11tc
Justine i Ala w 12tc
I jak będę histeryzowac i zaprzeczac temu,co mówię teraz..to proszę mnie ogarnąć -
Majówka90 wrote:Ja od rana łaziłam z mężem po sklepach i juz nogi mnie bolą ;/ ale chociaż miałam farta i upolowalam podkład loreala bo maja super jasne kolory a ja porcelanową cerę mam byla przecena z 60 na 40 zl.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:A teraz troche statystyk..
Pucuś będzie w 9tc
Ilonia w 11tc
Justine i Ala w 12tc
I jak będę histeryzowac i zaprzeczac temu,co mówię teraz..to proszę mnie ogarnąć2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Na pewno cykl będzie udany! Wyśle Ci juz wtedy wirusa z II trymestru ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Porcelanowa w sensie jasna! a gowno pomaga, krosty sa mniejsze ale są nadal, ohydne takie ze jak mam sie malować to mi ciśnienie skacze ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Tak, 17.09 chociaż nie wiem,może być obsuwa,to tak gdyby ovu była w 16dc planowo...jesli będzie w ogóle. Ale musi być,kurza twarz,czemu miałaby nie być!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Od 10 wrzesnia dopiero wirusuje z drugiego trymestru2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Progu domu nie przekraczam bez makijażu bo pomyślą sobie ze ospę mam ;/
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18