Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/1070862,sprawa-porodu-na-plebanii-umorzona-nie-wiadomo-czy-dziecko-ksiedza-bylo-czlowiekiem,id,t.html?cookie=12004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:1414,61 dziewczyny2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:A ja wczoraj mialam biegunke i mniejsze mdlosci do tego bolacy/ciagnacy brzuch... kolezanka powiedziala, ze w ciazy ktora poronila tez ja czyscilo.
Dzis mdlosci prawie nie ma... cycki nie bola. Martwie sie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A co to da dziewczyny? Nawet gdyby to nie ma jak ratowac. Musze zacisnac zeby i o tym nie myslec. Zeby mnie bola i moze one przykluwaja wieksza uwage. Zadnych plamien nic takiego nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 14:02
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Objawy raz są, raz ich nie ma. Póki nie plami to nie ma się czym martwić.
Nie można sie dać zwariować bo można by codziennie do ginekologa jeździćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 14:26
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
W temacie tesciowej...moja niby spoko,ale jakby nie zauwazała,że ma przeszlo 50 anie 26 jak ja.. Więc jak tylko mam nowa sukienkę to od razu,o ja tez miałam sobie taka kupic,tez mierzylam..a z wnukiem to na pizze moze pojsc,tak na chwile jak jest ladnie ubrany..ale zeby pomoc w wychowaniu to srednuo,bo ona jest modną babcia
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:to ze plamien nie ma tez nic nie świadczy ze dobrze, mnie przy obumarłej ciąży przestały boleć cycki i to wszystko, a z racji że nie wiedziałąm wtedy o takim czymś jak obumarła ciąża nie wziełam sobie tego do serca ...