Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Ilonia, współczuje i już się boję jak ja sobie poradzę, bo też mam brac lutkę podjęzykową2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Myślę, że to bardzo dobrze jezeli masz mądrego lekarza,on wie,co robi.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:mi lekarz powiedział że ja nie będę potrzebować brania luteiny to chyba dobrze?
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Juz plamienie się rozpoczęło, jutro się rozkręci to przynajmniej s się napije na weselu... Pozdrawiam dziewczynki najpisze jutro
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Mam dosc tej luteiny dziewczyny,jej smak doprowadza mnie do drgawek coraz bardziej,mdli mnie,a on do tego.pol godziny sie rozpuszcza,jak pojde do lekarza za te poltora tygodnia to poprosze o luteine dopochwowa,na mysl o tej i o jej smaku mam odruch wymuotny,jest coraz gorzej,Wiaterku przykro mi,a tak wierzylam,ze sie udalo buuu,ale za to napij sie na weselu...a co,bedziesz sobie zalowac i baw sie dobrze :* dziewczyny taki mam syf,a nie moge sie za nic zabrac,musze gary przynajmiej do zmywary zapakowac i kurze zetrzec,reszte zostawie mojemu A
A wszystkie babki po poronieniu biora lutke?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A wszystkie babki po poronieniu biora lutke?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mój pewnie tez mi nie bedzie tego dawał bo on to w ogóle jest zwolennikiem ego żeby do 13 tyg w ogóle nie brac nic poza kf, zadnych witamin prenatalnych ani innych wspomagaczy
s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
W ogole dzisiaj już 5t0d ) w tamtej ciąży byłam u gina pierwszy raz w 4t6d a z usg wyszedł 5ti chyba 3d z tego co pamiętam, więc już jestem i tak dzielna że do niego już nie poleciałam Zadzwonię do niego w poniedziłek i powiem jaka beta i niech powie kiey mam przyjsc zeby juz widziec serduszko ale tak mysle ze gdzies 2-3 wrzesnia chyba bym najchetniej poszla
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Mój pewnie tez mi nie bedzie tego dawał bo on to w ogóle jest zwolennikiem ego żeby do 13 tyg w ogóle nie brac nic poza kf, zadnych witamin prenatalnych ani innych wspomagaczy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:W ogole dzisiaj już 5t0d ) w tamtej ciąży byłam u gina pierwszy raz w 4t6d a z usg wyszedł 5ti chyba 3d z tego co pamiętam, więc już jestem i tak dzielna że do niego już nie poleciałam Zadzwonię do niego w poniedziłek i powiem jaka beta i niech powie kiey mam przyjsc zeby juz widziec serduszko ale tak mysle ze gdzies 2-3 wrzesnia chyba bym najchetniej poszla
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jak sie zdecydowaliśmy na dziecko o M. zabrał mnie na super wakacje do Egiptu i zmienilismy samochod na większy... Teraz co prawda nie pojechalismy na wakacje ale wczoraj udało nam się sprzedać tamten samochód i w prrzyszłym tygodniu kupujemy nowiusieńki Taki że wózek się zmieści i rowerek czy coś
kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Jak sie zdecydowaliśmy na dziecko o M. zabrał mnie na super wakacje do Egiptu i zmienilismy samochod na większy... Teraz co prawda nie pojechalismy na wakacje ale wczoraj udało nam się sprzedać tamten samochód i w prrzyszłym tygodniu kupujemy nowiusieńki Taki że wózek się zmieści i rowerek czy coś2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:jeszcze półtorej godzinki i wynik
Nooo denerwuję się trochę że będzie mały przyrost ale z drugiej strony ten zalewający mnie drugi dzień z kolei biały śluz (boże, jak to brzmi....), mdłości, napady głodu i bolące piersi dają mi takie poczucie że będzie dobrze
Ja mogę mieć wszystkie objawy ciąży, ze wszystkich się będę cieszyć )))
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:a dla bliźniaków się zmieści ;p
Hahaha Myślę że nawet dla bliźniaków się zmieści W sumie to moja babcia od strony mamy miała bliźniaka, i od strony taty babcia też miała ;p Ale poza tym nikt u nas w rodzinie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nooo denerwuję się trochę że będzie mały przyrost ale z drugiej strony ten zalewający mnie drugi dzień z kolei biały śluz (boże, jak to brzmi....), mdłości, napady głodu i bolące piersi dają mi takie poczucie że będzie dobrze
Ja mogę mieć wszystkie objawy ciąży, ze wszystkich się będę cieszyć )))2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18