Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ale powiem Wam Dziewczyny że dzisiaj o wiele lepiej się czuje nawet z ta @ mam więcej siły energii może przez to że spadł ten ciężar niepewności bo sie już zadręczałam ostatnimi dniami a teraz pozytywnie od nowa do przodu
pucek trzymam kciuki na pewno będzie wszystko w porządku
wiaterek miłej i szalonej zabawy życzęAgnieszka0812, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olcia O-O wrote:ale powiem Wam Dziewczyny że dzisiaj o wiele lepiej się czuje nawet z ta @ mam więcej siły energii może przez to że spadł ten ciężar niepewności bo sie już zadręczałam ostatnimi dniami a teraz pozytywnie od nowa do przodu
wiaterek miłej i szalonej zabawy życzę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry witam sie dzis z zapchanym nosem i bolem glowy,kuzwa.Wczoraj posiedzialam z dziewczynami moimi wieczorem przy piewku tz ja soczek oczysiscie bo przyjaciolka decyzjie o rozwodzie podjela i obgadac to trza bylo...zmarzlam troche a dzis juz cos mnie lapie,zimne wieczory juz strasznie,Ola przykro mi,tym razem sie uda bidulko.Wiarerku moj kochany,poleciala temka,lipa ale poki okresu nie ma jest nadzieja...tak mi zawsze mowilyscie wstaje opalaszowac sledzie zamienilam frytki na nie,wczoraj jak kupilam i pojechalam do dziewczyn to 3 godziny nie moglam przestac o nich myslec haha i jak przyszlam zjadla 4,to takie zawijane w sosie czerwonym ogoreczkiem
cebulka....ale jestem glodna,ale chyba kawke najpierw wypije,mimo ze mi nie smakuje zbytnio teraz to pije,bo bez niej mam strasznie zaparcia i tylko to na mnie dzialas1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
juz 300 wczoraj się śmiałam bo była 250 z hakiem czy 260 z hakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:06
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mi sliwka nie ppmaga zalana,siemienia bym sprobowala,ale mam odrzut od jogortow mleka w sumie od wszystkiego jadlam 2 dni frytki zapijajac frugo,moj ulubiony napoj teraz,z aurela pilam cala ciaze dr vita multiwitamine ;)no i wczoraj i dzis doszly te sledzie,ale dzis juz mi nie wchodza,ale moze przejdzie to wyprobuje te siemie ;)wiec.narazie zostaje kawka,mla.filizanka dziala cuda :)Wzielam juz witaminke C amolem sie wypackalam,chlopa nie ma narazie,bo w pracy,wiec se musze sama radzic,ale jak wroci to go powykorzystuje,jasne,ze tak
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No siemię jest dobre na wiele spraw dobrze działa na żołądek na uporczywe zaparcia laktuloza , bezpieczna w ciąży, mnie kawa też pomaga, wystarczy czasem zapach świeżo zaparzonej
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
no z tymi stronami, ze juz 300 a ja pisze ze wczoraj bylo 350 i 360 ;p oczywiscie juz poprawiłam ;p
z rana to mnie na niczym nie przyłapiecie ;p chyba że mąż jest ;p a tak to wieczorki mojeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Dzien dobry witam sie dzis z zapchanym nosem i bolem glowy,kuzwa.Wczoraj posiedzialam z dziewczynami moimi wieczorem przy piewku tz ja soczek oczysiscie bo przyjaciolka decyzjie o rozwodzie podjela i obgadac to trza bylo...zmarzlam troche a dzis juz cos mnie lapie,zimne wieczory juz strasznie,Ola przykro mi,tym razem sie uda bidulko.Wiarerku moj kochany,poleciala temka,lipa ale poki okresu nie ma jest nadzieja...tak mi zawsze mowilyscie wstaje opalaszowac sledzie zamienilam frytki na nie,wczoraj jak kupilam i pojechalam do dziewczyn to 3 godziny nie moglam przestac o nich myslec haha i jak przyszlam zjadla 4,to takie zawijane w sosie czerwonym ogoreczkiem
cebulka....ale jestem glodna,ale chyba kawke najpierw wypije,mimo ze mi nie smakuje zbytnio teraz to pije,bo bez niej mam strasznie zaparcia i tylko to na mnie dzialaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Olcia O-O wrote:ale powiem Wam Dziewczyny że dzisiaj o wiele lepiej się czuje nawet z ta @ mam więcej siły energii może przez to że spadł ten ciężar niepewności bo sie już zadręczałam ostatnimi dniami a teraz pozytywnie od nowa do przodu
wiaterek miłej i szalonej zabawy życzę
Nie ma co sie napalać, że mus że teraz - wiem że to tak ciężko słuchać takich rad ale ja sie wyluzowalam w tym miesiacu, chodzilam sobie co drugi dzien biegac zeby poradzic sobie z czekaniem na starania i w sumie miala sie starac od wrzesnia... ale ze lekarz kazal nam trenowac i powiedzial kiedy bedzie owu to jakos tak wyszlo na komletnym luzie... Co prawda potem juz luz sie skonczyl i same wiecie jak szalałam z testowaniem i ciagnieciem brzuchaAgnieszka0812, Olcia O-O lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:O ja wariatka...wstalam rano,pierwszą się darlam na forum, a potem...zasnelam...już 9.30 a ja z lóżka wychodzę....
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18