Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypucek wrote:Ja teraz nie mam az tak ochoty... normalnie to jestem petarda a teraz strach zjada mi całą chęć na igraszki
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Gdyby on tylko wiedział, jak Ty sprytnie to nadzorujesz
Z resztą już ostatnio mi narzekał że ciągle się złoszczę na niego, uciekam jak mnie obłapia i nie chcę się z nim kochać
A tak będzie wilk syty i owca cała ;ds1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
heheh a mój do mnei właśnie napisał czy bede miala cos przeciwko temu zeby był rano bo on i tak wczesnie wstaje a ja jeszcze spie wtedy ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Baby muszą być czasami przebiegłe
Z resztą już ostatnio mi narzekał że ciągle się złoszczę na niego, uciekam jak mnie obłapia i nie chcę się z nim kochać
A tak będzie wilk syty i owca cała ;dAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pucek ja od rana lekkie mdlosci. Niby z glodu ale na noc 2!!!!! bulki zjadlam. Piersi nie bola. Nawet bez stanika spalam. Za to sutki dalej wrazliwe i tkliwe.
Musze pogadac z mezem. Przygotowac go na ewentualnosc, ze moze nie isc po naszej mysli. Moze troche histeryzuje, ale boje sie...
Justine Ty sie wnerwiasz a nas garstka a ja na kwietniowkach mam kolo 60-70 lasek do ogarniecia :p ale do poniedzialku maja czasJustine M lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ale dzisiaj jestem wyjechana z akcji, znowu głowa boli i najchętniej przespałabym cały dzień, na razie siedzę w biurze, za dwie -trzy godziny pojadę do teściów na obiad2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Cześć dziewczynki Miłego odpoczynku, niektórym przyjemnej i krótkiej pracy U mnie nowość - Młody ma zapalenie ucha. Kuźwa, a ja od jutra praca pełną parą...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Zapalenie ucha, nie zazdraszczam mój starszy miał 2 czy 3 razy, raz miał przebijany bębenek
-
niezapominajka wrote:U nas dotarliśmy wcześnie do lekarza i na razie tylko zaczerwieniona błona bębenkowa, więc obyło się bez antybiotyku, ale do przedszkola jutro nie pójdzie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18