Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:mój synuś miałm od 7 mcż nawracające zapalenie ucha ( w tym czasie niedosłuch) , najpierw było 4 razy w roku , po roku zrobiło się co miesiąć, wkoncu jak skonczył 3 latka lekarz podjął decyzję o wycięciu trzeciego migdała, któy był bardzo przerośnięty, po zabiegu syn zaczął lepiej słyszeć a co za tym idzie i mówić więcej ;]Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:mój synuś miałm od 7 mcż nawracające zapalenie ucha ( w tym czasie niedosłuch) , najpierw było 4 razy w roku , po roku zrobiło się co miesiąć, wkoncu jak skonczył 3 latka lekarz podjął decyzję o wycięciu trzeciego migdała, któy był bardzo przerośnięty, po zabiegu syn zaczął lepiej słyszeć a co za tym idzie i mówić więcej ;]
-
my od zabiegu odpukać na razie spokój ;]
ale pamiętam te jego pierwsze zapalenie ucha, miał 7 miesięcy , takie dziecko nic nie powie, wieczorem płacz i pół nocy i zasypianie na rekach a w dzien cisza , i nie wiedziałąm o co chodzi, dopiero jak mu ucho się " przemieściło" ( dosłownie) to się wystraszyłam i pojechałam na pogotowie, a tam to myslałam że zawału dostane, lekarz powiedział że jeszcze pare godzin i ropa która się zbierała i przesuneła mu ucho by się wylała to by nie było co ratować ;(, cała noc wyłam w szpitalu , ale jednak ktos czuwał nad nami z góry bo wszystko dobrze się skończyło2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć babeczki nadrobić Was to masakra zwłaszcza jak człowiek niewyspany i z @ padam z nóg i to dosłownie. Wytanczylam się za wszystkie czasy, trochę wypiłam, ale niedużo bo dziś musze 350 km samochód poprowadzić ale dziś na policji dmuchnelam i nic nie wyszło, wiec tylko niewyspanie trochę przeszkadza
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Cześć babeczki nadrobić Was to masakra zwłaszcza jak człowiek niewyspany i z @ padam z nóg i to dosłownie. Wytanczylam się za wszystkie czasy, trochę wypiłam, ale niedużo bo dziś musze 350 km samochód poprowadzić ale dziś na policji dmuchnelam i nic nie wyszło, wiec tylko niewyspanie trochę przeszkadza
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No szkoda bo organizm mi dawał takie sygnały sygnały ze byłam przekonana ze się udało. Nawet podejrzewam biochemiczna, bo centralnie strasznie dziwne to wszystko ale wrześniowki fajne babki wiec przynajmniej tyleWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No szkoda bo organizm mi dawał takie sygnały sygnały ze byłam przekonana ze się udało. Nawet podejrzewam biochemiczna, bo centralnie strasznie dziwne to wszystko ale wrześniowki fajne babki wiec przynajmniej tyle2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzien dobry a ja mialam w nocy gorachke jak uj....wzielam apap ale nie pomogl,herbata z cytryna i sokiem nie pomaga,czosnek Tez,plucze od rana gardlo bo nir bolo woda z sola...dziewczyny ratujcie,co mi jeszcze moze pomoc,czuje sie fatalnie,pozatym od 2 dni nie mam znowu prawie mdlosci i glipie mysli przychodza i do tego choroba sie musiala przyplataccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ja już jestem , była umyć okno w kuchni z mojego cmentarzyska muszek zabitych przeze mnie ;p, bo mój małżonek oświadczył że jak zabijam to mam sama je myć mimo że mieszkamy na 4 pietrze a ja mam lęk wysokości ale jakos daje radez jednej strony okno umyje on resztę ;p
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Dzien dobry a ja mialam w nocy gorachke jak uj....wzielam apap ale nie pomogl,herbata z cytryna i sokiem nie pomaga,czosnek Tez,plucze od rana gardlo bo nir bolo woda z sola...dziewczyny ratujcie,co mi jeszcze moze pomoc,czuje sie fatalnie,pozatym od 2 dni nie mam znowu prawie mdlosci i glipie mysli przychodza i do tego choroba sie musiala przyplatac2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18