Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Bo może powodować mini skurcze macicy i przeszkadzać w zagnieżdżeniu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Alicja92 wrote:A ja sie wnerwilam na laske na fioletowej stronie. Glupia idiotka wszystko wiedzaca!!!! Aaaaaaaaa!!!!!!
Widze ze my w ogole dzis pownerwiane ;pJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Ból głowy oddam w dobre ręce albo zamienię na coś mniej dokuczliwego
niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
tez mnie glowa boli,zrobilam juz napary,wymoczylam nogi najadlam sie czosnku oplukalam gardlo i leze w lozku i czekam az przejdzie,bo do dupy sie czuje,zaczyna mnie chyba znowu goraczka lapac,do dupy,ale mam nadzieje,ze sie do jutra polepszy jak nie to do lekarza bede musiala chyba.Ala tez bym sie wkurzyla pewnie,jebnieta jakas laska,nie wiem nawet o co chodzi,ale sie wypowiedziala jak by rozumy pozjadala,beznadzieje...szkoda nerwow,olac to ;)trzeba sie madrymi ludzmi wkurzac i przejmowac,takimi.szkoda sobie glowy zawracac,tak jak powiedzialam,niektore dziewczyny sa tam zajebiste,naprawde,ale w takiej grupie 30 czy 40 sztuk zawsze sie znajnie jakis wyklolejeniec,normalnie :)ujebala sie czegos i nie wiem o co jej wogole chodzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:14
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ja dziś znowu z mdłościami walczę, albo siedzę w bezruchu albo spaceruje dookoła domu, wykończe się, nic nie pomagaPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Jeszcze w ciąży nie jestem, a za przeproszeniem marudzę dzisiaj jak stara panna lub jak baba w ciąży, źle się czuję, głowa boli, jajnik boli, ja pierdziele, dobrze, że już wieczór i nie długo idę spać...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Alicja92 wrote:Agus ja tez dzis mam humory straszne i najchetniej to kogos bym zatlukla!
s1985, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No, mnie też nie wiele brakowało żeby wyjąć kałasza i strzelać na około siebie! Byłam w biedrze i był facet, który chyba z dwa tyg. sie nie kąpał, o mało co i bym hafta puściła
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ojj tez tak mialam i mam nadal. To okropne, ale czasem mnie ludzie deaznia. Teraz te uchodzcy! Tak im zle to niech wracaja! Mieszkajac w UK mam troche inny poglad na imigrantow. Tylko dziewczyny jak oni moga narzekac ze nawet kocy im na Kos nie dali! A biora pod uwage to jak turystow odstraszaja i ze niektorzy ludzie orzez nich na chleb nie maja?!
Sorry :p kompletny off top :pRenia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Kochana co Ty się martwisz, dopóki @ nie ma to się nie ma co dolowac tulam Cie ale u Ciebie musi być dobrze bo poza puckiem to żadna nie zaciazona w sierpniu
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...