Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja dzisiaj mam też nerwivę, wszystko mnie wkurw... i wszyscy blee
A szkoda gadac a widzę że u Was podobnie
Najchetniej walnęłabym sobie jakiegoś winiaczka ale o 4:30 trzeba wstać do pracy i do tego kierować, czemu weekend jest taki krótki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:tyle wrześniówek było, chyba z 7 i gdzie terminy na liste... ?!!?!?!
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj mam też nerwivę, wszystko mnie wkurw... i wszyscy blee
Najchetniej walnęłabym sobie jakiegoś winiaczka ale o 4:30 trzeba wstać do pracy i do tego kierować, czemu weekend jest taki krótkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj mam też nerwivę, wszystko mnie wkurw... i wszyscy blee
Najchetniej walnęłabym sobie jakiegoś winiaczka ale o 4:30 trzeba wstać do pracy i do tego kierować, czemu weekend jest taki krótki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:A wpisz mnie na 10.09, może się uda. Chociaż na chwilę obecną libido zerowe, pewnie przez castangusa, ale w sumie tak już postępuje od zabiegu. Ech..
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Kurde za daleko mieszkamy od siebie bo razem byśmy coś obaliły2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jutynka wpisz mnie na 30 a co tam jak szaleć to szaleć ;] bede szaleć razem z mężem juz zapowiedział że codziennie rano sexik żeby sniadanko się lepiej trawiło;p, i chyba zamiast porannego biegania któe chciałąm zacząć ;p
lunadelrospo, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Sysia, seks zamiast biegania..okeeej,dobry zamiennik!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Luna jestem. Cholera korek na autostradzie był i godzinę dłużej jechałam, no i oczywiście z tymi co chłopaki, tylko siku, i zapalić i piwko im się skończyło, a na sam koniec to już tak pijani byli ze męża prosiłam żeby ich nagrał bo normalnie jaja takie ze kabaret by z tego zrobił.
Zatestuje 24 i tym razem biorę wszystkie wirusy bo fasolkę chce mieć w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:33
s1985, Agnieszka0812, pucek, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki