Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:A ja tam się nie przejmuje brakiem towarzystwa i pije sobie winko,jak mam ochotę.. Tylko to mi pomagało przetrwać okrutny potop ostatnich dni..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczynki idę spać bo mi ten ból brzucha daje w dupe a zmęczona jestem ze masakra. Dobranoc kochane moje :-* kolorowych fasolkowych snów
s1985, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Luna jestem. Cholera korek na autostradzie był i godzinę dłużej jechałam, no i oczywiście z tymi co chłopaki, tylko siku, i zapalić i piwko im się skończyło, a na sam koniec to już tak pijani byli ze męża prosiłam żeby ich nagrał bo normalnie jaja takie ze kabaret by z tego zrobił.
Zatestuje 24 i tym razem biorę wszystkie wirusy bo fasolkę chce mieć w brzuszkuWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ejj oficjalnie przepraszam za dzisiejsze smety!
Moj maz biedny wyposzczony przez tydzien napewno nie ruszymy bo to okres okresowy czyli wieksze prawdopodobienstwo poronienia.
W koncu ogarnelam troche. Jutro czeka mnie sterta prania do poskladania a tak tego nienawidze! -
Hejka... Wykąpałam się i poleżałam troszkę... Ale ciągle ten brzuch mam taki jakby spięty... nie iwem czy to okej... Jutro dzwonię do gina to mu tez powiem to zobacze co mi powie... Jeszcze cztery dni i wolne, ale z tego mam raz a 8 rano i pewnie do 21... przerąbane,...
Ale z okruszkiem chyba okej... nie plamię ani nic, poza tym mam ciągle mdłości, kilka razy prawie zwymiotowałam i powiększyły mi się mocno sutki ;p
Ale ogólnie to jestem w kiepskim nastroju, w pracy sie poplakalam z tego stresu ze cos sie moze stac...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek oszczedzaj sie! Uspokoje Cie bo ja lyklam 5 nosp z powodu brzucha. Jak masz to lyknij jedna i polez. No i zadnych cieplych kapieli! Tak na przyszlosc. Znaczy ja sie boje osobiscie. Pomyslcie, ze jak @ nie chce przyjsc to taka metode sie stosuje.
-
Mam nadzieje ze lekarz bedzie sam mnie namawial na l4 to nie bede miala wyrzutow sumienia jak pojde... mam takie ataki paniki czasami... nie radze sobie
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Mąż przyniósł borówki z wyprawy,sami zbierali więc mu wybaczylam chwilowo balaganiarstwo
Potem poszlismy na rolki i teraz nogi mi do dupska wchodzą...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Luna jestem. Cholera korek na autostradzie był i godzinę dłużej jechałam, no i oczywiście z tymi co chłopaki, tylko siku, i zapalić i piwko im się skończyło, a na sam koniec to już tak pijani byli ze męża prosiłam żeby ich nagrał bo normalnie jaja takie ze kabaret by z tego zrobił.
Zatestuje 24 i tym razem biorę wszystkie wirusy bo fasolkę chce mieć w brzuszkus1985 lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Ejj oficjalnie przepraszam za dzisiejsze smety!
Moj maz biedny wyposzczony przez tydzien napewno nie ruszymy bo to okres okresowy czyli wieksze prawdopodobienstwo poronienia.
W koncu ogarnelam troche. Jutro czeka mnie sterta prania do poskladania a tak tego nienawidze!