Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Ale z Puckiem wszystko jest okej bo sutki to mnie tak bolą jakby mi je ktoś przypalał
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Pomagają takie delikatne masaże, ale najbardziej pomagaja nna to pocalunki męża
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Z bolami akurat nie. Martwie sie, ale nie panikuje. Tylko ja to inna sprawa. Tak panicznie sie boje, ze zaczne sie cieszyc jak mi placzacego Okrucha polaza na piersi.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja już też sie nie moge doczekać.. ostatnio mi moj M. powiedziałże brakuje mu takiego Maluszka do pełni szczęścia, a ja zawsze myslalam ze to jja go cisne ;p
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek a ile masz lat? Moj maz dlugo nie chcial. Zawsze powtarzal ze najpierw swoj dom, pozniej dobre auto slub i dziecko. Slubu nam brakowalo. A jak juz byl to byly komplikacje. Moj nie mowi takich rzeczy, ale wiem, ze czeka
-
u nas jak padło hasło dziecko nie miał oporów zaszłam od razy , a o slubie pozniej myslelismy, ;]
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dobra dziewczyny my tu gadu gadu a to juz po 23 ;p zanurzam się w łóżeczku ;] dobrej i spokojnej nocki
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Hej laski! Jak myslalam, ciezko was bylo nadrobic.
Z racjo tego ze mieszkam w polowie drogi od wiaterka do lunadelrospo (okolice wadowic) zaliczylismy dzis wycieczke do ostravy w czechach. z pracy wrocilam po 2:00 nad ranem troche marudzilam jak to niewyspane zmeczone dziecko, ale zoo piekne
Ogóry (tesciowie) pojecjechali na wczasy wiec mamy tydzien wolnego od nich . Juz zapomnialam jak smakuje sex bez szklanki tesciowej przylozonej za sciana no i moja taktyka poszla w las, ale co tam - bylo warto
Moj maz wchodzi, rozglada sie i juz wiem ze mu chodzi o balagan. Ostatnio sam siebie pobil, bo mowil ze pania domi mi zrobi. Szkoda ze mial na mysli test bialej rekawiczki a nie sprzatanie. I niego to takie nieszkodliwe zarty bo nie raz cos tam sprzatnie. Wie jak sie miatly uzywa tak ze nie jest zle. Jego ojciec - jako gornik emeryt zona kura domowa, nie pracujaca - nie wie jak miotla wyglada, a juz wogole jak sie nia macha
O widzisz Marzusiax Ostrava jest blisko mnie mam gdzieś 30km do ZOO ZOO super też chętnie tam jeżdzę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc