Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
szlak syn nie chce iść do przedszkola ;/ chyba go do sierpnia bede tak w kradke prowadzic w koncuu sa wakacje jeszcze ;], patrzy na siostra któa wyleguje sie w łóżku a on musi zasuwać z rana do przedszkola ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No ja mu się wcale nie dziwięs1985 wrote:szlak syn nie chce iść do przedszkola ;/ chyba go do sierpnia bede tak w kradke prowadzic w koncuu sa wakacje jeszcze ;], patrzy na siostra któa wyleguje sie w łóżku a on musi zasuwać z rana do przedszkola ;p
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
no że Ty ;], kochana wykres sam za siebie mówi , ja już dziergam na drutach dla twojej fasoleczki różowe bucikiAgnieszka0812 wrote:Że ja czy Pucek?
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:a ja tam wierze w tego fasolinka u ciebie i 3mam kciuki że ręce bolą, ja wlansie wstałami tez ide po kawusie ;]
Sysiu kochana jesteś
Wierzę w cuda ale nie w tym przypadku
Agnieszka0812, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
mówią że plemniczki od 3-5 dni żyją w dobrych warunkach ;], a jak człowiek odpuszcza to wtedy cuda się dzieją ;]monilia84 wrote:Sysiu kochana jesteś

Wierzę w cuda ale nie w tym przypadku
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
to już dwie pary tfuuu trzy pary bucików dziergam, Agusia obowiązkowo różowe, monila a ty jakie chcesz? w sumie dla ciebie to i niebieskie i różowe na bliźniaki, a dla kehlana_miyu niebieskie, żeby równowaga była ;]
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a tak w ogóle 26 mam umówiąną wizyte u mojego bylego ginka iść do niego czy nie iść o to jest pytanie ;] znowu zacznie do mnie gadać że miałam się u niego pokazać jak zaciąże ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kochana jesteśs1985 wrote:to już dwie pary tfuuu trzy pary bucików dziergam, Agusia obowiązkowo różowe, monila a ty jakie chcesz? w sumie dla ciebie to i niebieskie i różowe na bliźniaki, a dla kehlana_miyu niebieskie, żeby równowaga była ;]
pożyjemy zobaczymy, ale tak patrząc na wykresy to u monilki będzie dziewczynka, a u mnie chłopak
u Kehlany na dwoje babka wróżyła, bo ma dzień i dwa przed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:18
s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak na kasę chorych to bym poszła, nie przyznałabym się, że byłam u gina i miałabym porównanies1985 wrote:a tak w ogóle 26 mam umówiąną wizyte u mojego bylego ginka iść do niego czy nie iść o to jest pytanie ;] znowu zacznie do mnie gadać że miałam się u niego pokazać jak zaciąże ;/

ja tak 2-3 wizyty dublowałam i w końcu wybrałam odpowiedniego dla mnie gina
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nio zobaczymy, ovu wyznaczył mi @ niby 29.08 choć moje cykle trwają z reguły 30dni. Nio zobaczymy. Z tym testowanie też będę miała problem bo akurat będę u kuzynki od czwartku do niedzieli i nie wiem czy uda mi się ukradkiem walnąć testa. Nio zobaczymy. Fajne jest to że inni wierzę, bo ja wiarę straciłam z dniem kiedy mąż powiedział mi że nie chce dziecka

Gdyby teraz się udało, to byłby znak od Boga że Wiktoria do Nas wróci
nawet wbrew woli mojego męża
s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość

-
Agnieszka0812 wrote:Kochana jesteś
pożyjemy zobaczymy, ale tak patrząc na wykresy to u monilki będzie dziewczynka, a u mnie chłopak 
Oj daj Boże cokolwiek, ale żeby się udało, ale gdybym miała wybierać to hmmm różowe poproszę Sysiu buciki
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość

-
jasne że na NFZ ja rzadko chodzę prywatnie, w sumie masz racje zobaczymy czy mi zrobi usg,Agnieszka0812 wrote:Jak na kasę chorych to bym poszła, nie przyznałabym się, że byłam u gina i miałabym porównanie

ja tak 2-3 wizyty dublowałam i w końcu wybrałam odpowiedniego dla mnie gina
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monila jak nic dla mnie dziś zagnieżdzenie mówię ci , justysia gdzie jesteś żeby czarować ?;]
a ja zapomniałam ale dziś mój aparat przychodzi
Agnieszka0812, monilia84, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monila jak ty w firmie budowlanej robisz to mówisz że w kasku chodzisz po budowie ?monilia84 wrote:Oj daj Boże cokolwiek, ale żeby się udało, ale gdybym miała wybierać to hmmm różowe poproszę Sysiu buciki

Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A u mnie co bedzie ?Agnieszka0812 wrote:Kochana jesteś
u Kehlany na dwoje babka wróżyła, bo ma dzień i dwa przed 

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Twój mąż może sobie nie zdaje sprawy że chce dziecka, może po tej całej sytuacji mu się tak wydawać - ja też tak miałam z moimmonilia84 wrote:Nio zobaczymy, ovu wyznaczył mi @ niby 29.08 choć moje cykle trwają z reguły 30dni. Nio zobaczymy. Z tym testowanie też będę miała problem bo akurat będę u kuzynki od czwartku do niedzieli i nie wiem czy uda mi się ukradkiem walnąć testa. Nio zobaczymy. Fajne jest to że inni wierzę, bo ja wiarę straciłam z dniem kiedy mąż powiedział mi że nie chce dziecka

Gdyby teraz się udało, to byłby znak od Boga że Wiktoria do Nas wróci
nawet wbrew woli mojego męża 
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...