Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki ja już w pracy a tak mi się spać chce że szok, chyba tu przysnę ale pocieszam się że tylko do środy bo w czwartek wypad nad Solinkę
U mnie dzisiaj spadek tempki a wczoraj tak mnie brzuch napierd.... i jajniki że myślałam że mi je wyrwie. Wiem, że to na pewno nie ciąża ale może @ nadciąga, oby na ten weekend nie przyszła, bo chce się dobrze bawić
Kawka pierwsza zaliczona teraz tylko do 14 a po południu przychodzi do mojej córki kuzynka i mają się troszkę pobawić, nacieszę się przynajmniej dwójką robaczkówAgnieszka0812, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kochane jak to jest z tą temperatura? Wczoraj nie mierzona z oczywistych względów l, bo spałam 3 godziny a dziś 36,9. No to cholera @ przylazla to chyba niższa powinna być w piątek idę do lekarza to się zapytam czy to mogła być biochemiczna. Ta krew tez taka dziwna jest. Strasznie czerwona i taka bez skrzepow jak zwykle. MasakraWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Witam dziewczynki ja już w pracy a tak mi się spać chce że szok, chyba tu przysnę ale pocieszam się że tylko do środy bo w czwartek wypad nad Solinkę
U mnie dzisiaj spadek tempki a wczoraj tak mnie brzuch napierd.... i jajniki że myślałam że mi je wyrwie. Wiem, że to na pewno nie ciąża ale może @ nadciąga, oby na ten weekend nie przyszła, bo chce się dobrze bawić
Kawka pierwsza zaliczona teraz tylko do 14 a po południu przychodzi do mojej córki kuzynka i mają się troszkę pobawić, nacieszę się przynajmniej dwójką robaczkówWiaterek, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Dzień dobry,o ja sierota obudziałm się o 6,ale nie mogłam sobie przypomnieć po co i poszlam spać i zmierzylam temp dzisiaj o 7:/
Zaznaczylam jako niemiarodajną2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Kochane jak to jest z tą temperatura? Wczoraj nie mierzona z oczywistych względów l, bo spałam 3 godziny a dziś 36,9. No to cholera @ przylazla to chyba niższa powinna być w piątek idę do lekarza to się zapytam czy to mogła być biochemiczna. Ta krew tez taka dziwna jest. Strasznie czerwona i taka bez skrzepow jak zwykle. Masakra
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Albo coś mnie bierze i temp dlatego podniesiona
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:W tym cyklu mierzę o 6..
A dzisiaj zmierzyłam 7.13Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Kochane jak to jest z tą temperatura? Wczoraj nie mierzona z oczywistych względów l, bo spałam 3 godziny a dziś 36,9. No to cholera @ przylazla to chyba niższa powinna być w piątek idę do lekarza to się zapytam czy to mogła być biochemiczna. Ta krew tez taka dziwna jest. Strasznie czerwona i taka bez skrzepow jak zwykle. Masakra
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek dziewczynki moje,ja tez kawke zrobilam ale nie wchodzi cholernie,monilka trzymam kciuki,wierze,ze sie uda...musi sie udac ;)wiaterek faktycznie wysoka ta tempka,ale moze taki jednodniowy skok,zobaczysz jutro,ale przy biochemicznej tez przeciesz by musiala spasc chyba,tak mi sie wydaje,a mi troszke lepiej,w nocy juz nie mialam goraczki,tylko smarki z lekka mam I gardelko pobolewa ale juz duzo lepiej.Justys,ja wiem ze te mdlosci to koszmar,ale ppmysl sobie,ze skoro sa takie intensywne to znaczy,ze fasol rodnie jak na drozdzach i nie dlugo sie skoncza,a moze ty tak w brzuszku masz blizniaczki
Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Agusia piękny wykresik , owulka juz zaznaczona prawidłowo i teraz czekam na wiruski od ciebie bede pierwsza ;]
mam jakies przeczucie że bedą dwie kreseczki ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:56
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Eee,ovu zaznaczyło jako niemiarodajna,a do tego dało dzień przypuszczalnie płodny? Wtf?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczynki! Od wczoraj wieczora nadrobiłam 3 stronki
Pucusiu nie wiem jaką Ty masz sytuację w pracy, ale ja na Twoim miejscu od dziś poszłabym na urlop, a od wizyty lekarskiej na l4
Za dużo masz do stracenia, wiadomo, że na zwolnieniu nie masz gwarancji, ale ryzyko jest zminimalizowane. Nie chcę żebyś pomyślała o mnie źle, po prostu musicie (Ty i Twoje maleństwo) o siebie zadbać, bo nikt inny tego nie zrobi!s1985, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczynki! Od wczoraj wieczora nadrobiłam 3 stronki
Pucusiu nie wiem jaką Ty masz sytuację w pracy, ale ja na Twoim miejscu od dziś poszłabym na urlop, a od wizyty lekarskiej na l4
Za dużo masz do stracenia, wiadomo, że na zwolnieniu nie masz gwarancji, ale ryzyko jest zminimalizowane. Nie chcę żebyś pomyślała o mnie źle, po prostu musicie (Ty i Twoje maleństwo) o siebie zadbać, bo nikt inny tego nie zrobi!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18