Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj kiepski humor, bo temperatura w dół i w ogóle nie czuję się ciążowo Na test jeszcze za wcześnie, ale i tak w tym momencie jestem przekonana, że się nie udało i mam ochotę gryźć. Jeszcze mój mąż ma mieć w drugiej połowie września wyjazd za granicę i już się denerwuję, że z moim szczęściem wyślą go w dni płodne. Wrrrrrrrr!
Wiaterek lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kochana co Ty się martwisz, dopóki @ nie ma to się nie ma co dolowac tulam Cie ale u Ciebie musi być dobrze bo poza puckiem to żadna nie zaciazona w sierpniuWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
kehlana_miyu wrote:Ja mam dzisiaj kiepski humor, bo temperatura w dół i w ogóle nie czuję się ciążowo Na test jeszcze za wcześnie, ale i tak w tym momencie jestem przekonana, że się nie udało i mam ochotę gryźć. Jeszcze mój mąż ma mieć w drugiej połowie września wyjazd za granicę i już się denerwuję, że z moim szczęściem wyślą go w dni płodne. Wrrrrrrrr!
Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Kochana co Ty się martwisz, dopóki @ nie ma to się nie ma co dolowac tulam Cie ale u Ciebie musi być dobrze bo poza puckiem to żadna nie zaciazona w sierpniu
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:O właśnie ale Majówka 2 trymestru nam wyślę i będzie ok
kehlana_miyu, Wiaterek, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:pisałam ci że to może być zagnieżdzenie
Zauważyłam Twój komentarz pod wykresem dopiero po napisaniu tego posta Dzięki, zagnieżdżenie kompletnie wypadło mi z głowy
Wiem, że marudzę, ale z jakiegoś powodu obudziłam się dzisiaj w takim nastroju. Dobrze, że mąż od 6 rano w pracy bo pewnie pokłóciłabym się z nim o jakąś bzdurę a później miałabym wyrzuty sumienia
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Zauważyłam Twój komentarz pod wykresem dopiero po napisaniu tego posta Dzięki, zagnieżdżenie kompletnie wypadło mi z głowy
Wiem, że marudzę, ale z jakiegoś powodu obudziłam się dzisiaj w takim nastroju. Dobrze, że mąż od 6 rano w pracy bo pewnie pokłóciłabym się z nim o jakąś bzdurę a później miałabym wyrzuty sumienia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja się z moim poklociłam i dobrze ze poszedł w góry z synem bo bym go chyba zabiła.. A narazie wypieprzylam jego rzeczy na balkon..
Bo mu na niczym nie zależy! Miałam @ stulecia,sesja na głowie od której zależy moje ukończenie studiów, a serio u mnie tp nie jest jakieś pitu pitu..i nie ma taryfy ulgowej
Ale nie mogłam patrzeć na bałagan w domh wiec wszystkoo wczoraj wysprzatalam lacznie z sofanna której się wyleguje,oczywiscie po to jest sofa,ale jadl popcorn pil puwo wszystko zasmiecone kolka od szklanek na stole i nawey miski po sobie nie odniesie sniadanie to samo zjadl i po kosciele mial wielce sprzatnac to sie wyłożył i rozmawia z kumplem przez telefon,a ja sprzatam..ale jak zasłabłam wczoraj to ojej misiek polóż się odpocznij..więc mu wywaliłam na balkon wszystko to,na czym jemu zależało,wiem dziecinada,ale może zrozumie,że należy szanować innych pracę.ilonia1984, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:A ja się z moim poklociłam i dobrze ze poszedł w góry z synem bo bym go chyba zabiła.. A narazie wypieprzylam jego rzeczy na balkon..
Bo mu na niczym nie zależy! Miałam @ stulecia,sesja na głowie od której zależy moje ukończenie studiów, a serio u mnie tp nie jest jakieś pitu pitu..i nie ma taryfy ulgowej
Ale nie mogłam patrzeć na bałagan w domh wiec wszystkoo wczoraj wysprzatalam lacznie z sofanna której się wyleguje,oczywiscie po to jest sofa,ale jadl popcorn pil puwo wszystko zasmiecone kolka od szklanek na stole i nawey miski po sobie nie odniesie sniadanie to samo zjadl i po kosciele mial wielce sprzatnac to sie wyłożył i rozmawia z kumplem przez telefon,a ja sprzatam..ale jak zasłabłam wczoraj to ojej misiek polóż się odpocznij..więc mu wywaliłam na balkon wszystko to,na czym jemu zależało,wiem dziecinada,ale może zrozumie,że należy szanować innych pracę.
i dobrze niech doceni twoją pracę a nie jak by to był obowiązek nasz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kochana charakterki mamy podobne ;] bez kijka nie podchac tez mam takie dni ;]
i dobrze niech doceni twoją pracę a nie jak by to był obowiązek nasz
Jeszcze wychodząc mówi ,Justyna nie czekaj na nas zobiadem,my sobie jakoś poradzimy..no myślałam że fikolka wywinę,pan łaskawca odebrał mi tę radość gotowania obiadu dla nich..!s1985, Renia7910, niezapominajka, pucek lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Dobrze,że mnie rozumiesz! Od razu lepiej...
Jeszcze wychodząc mówi ,Justyna nie czekaj na nas zobiadem,my sobie jakoś poradzimy..no myślałam że fikolka wywinę,pan łaskawca odebrał mi tę radość gotowania obiadu dla nich..!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ale mnie suty bola ;p to chyba ten castagnus, jak nigdy mnie cycki nie bolały tak od niego zaczeły żyć swoim życiem, fajne nawet to uczucie ;p czuć swoje cycki ;p i zdaje mi się że chyba troche urosły ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Pewnie się skończy na pizzy oczywiście przyczajonej,albo całkiem przypadkiem wracając zahaczą o dom moich rodziców2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:A ja się z moim poklociłam i dobrze ze poszedł w góry z synem bo bym go chyba zabiła.. A narazie wypieprzylam jego rzeczy na balkon..
Ale nie mogłam patrzeć na bałagan w domh wiec wszystkoo wczoraj wysprzatalam lacznie z sofanna której się wyleguje,oczywiscie po to jest sofa,ale jadl popcorn pil puwo wszystko zasmiecone kolka od szklanek na stole i nawey miski po sobie nie odniesie sniadanie to samo zjadl i po kosciele mial wielce sprzatnac to sie wyłożył i rozmawia z kumplem przez telefon,a ja sprzatam..ale jak zasłabłam wczoraj to ojej misiek polóż się odpocznij..więc mu wywaliłam na balkon wszystko to,na czym jemu zależało,wiem dziecinada,ale może zrozumie,że należy szanować innych pracę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:53
s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:Kehlana,a ja tak czuję że dla Ciebie już ten cykl jest szczęśliwy! Wbkoncu nie można Pucunia zostawic w samotności sierpniowej
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18