Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz sie zaczynaja problemy na fioletowej,jedna poronila 2 zarodek za malenki jakos tak smutno,wszystie wspulczuja,tam wszystko idzie swoja droga,a ja sobie mysle jak sie czuja te dziewczyny,bo sama tak sie czulam i zagladalam na moje grudniowki dlugo po i plakalam biedne naprawde im wpulczuje
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Ilonia to ja na ogórkową do Ciebie wpadam, skoro Ala do Justysi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:43
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Juz sie zaczynaja problemy na fioletowej,jedna poronila 2 zarodek za malenki jakos tak smutno,wszystie wspulczuja,tam wszystko idzie swoja droga,a ja sobie mysle jak sie czuja te dziewczyny,bo sama tak sie czulam i zagladalam na moje grudniowki dlugo po i plakalam biedne naprawde im wpulczujeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam nadzieje ze u Maliki to byly np bluzniaki i jeden obumarl. Co do tej drugiej sytuacji to lekarka jebnieta! Po co takie rzeczy w tak wczesnej ciazy mowic?! Moglo sie cos poprzestawiac.
Sylwus bede czekac z mila checia Wam podesles1985, Justine M lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Ja mam nadzieje ze u Maliki to byly np bluzniaki i jeden obumarl. Co do tej drugiej sytuacji to lekarka jebnieta! Po co takie rzeczy w tak wczesnej ciazy mowic?! Moglo sie cos poprzestawiac.
Sylwus bede czekac z mila checia Wam podesleFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Alicja92 wrote:Pierogi z serem o matulo
Jednej spadla beta. Okropnie to czytac druga jest z om w 7-8tyg ciazy a niuniek ma 5mm i bijace serduszko. Lekarka jej dowalila, ze za maly zarodek i ma wrocic w srode.
Moja koleżanka ta co jest w ciązy 3 tyg po mojej, byla dziś na usg i dziecko młodsze wagowo/rozmiarowo o 3 tygodnie. Ale nie dała skierowania ani na patologię, ani na dodatkowe badania. Więc sama prywatnie idzie w środę na 4dFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ilonia moja mama ma dziś ogórkową i pierogi z serem na obiad:)
Renia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja lubię podczytywać wątki ciążowe gdy zaczynają się porody, ale sierpnióweczek 2015 nie jestem w stanie Miałam termin na 15.08. i nie chcę, żeby mną brzydkie uczucia szarpały, jak bym czytała o porodach dziewczyn, z którymi cieszyłam się wspólnie z dwóch kresek i później z serduszka. Narodziny dzieci powinny być zawsze szczęśliwym wydarzeniem i czuję się jak wiedźma, kiedy nie potrafię się cieszyć bez zazdrości, więc ten wątek omijam szerokim łukiem. Czytam tylko na bieżąco pamiętnik Miru, bo sama bardzo dużo przeszła i bardzo wspierała mnie po jednym i drugim poronieniu i z jej Natana cieszę się jakby to moja rodzina była
Ale generalnie myślę, że nawet jak mi się uda będę raczej tu na wątkach siedziała, bo tu przynajmniej wszystkie się rozumiemy. Trudno jest czasami gadać z dziewczynami dla których dwie kreski na teście = poród zdrowego dziecka za 9 miesięcy.Justine M lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pucek wrote:Boli troche brzuch i objawy dzisiaj mam slabsze...
Pucek brzuch na początku boli bo się macica rozrasta. Nie martw się, w piątek do lekarza, a jeżeli sie nie czujesz pewnie to idż wcześniej, na pewno Cię przymieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki