Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostrokrzew paragwajski,rodzaj suszu,herbaty jakby,zalewanej w specjalny sposób. Szerokie działanie korzystne dla organizmu. Ja w chwili obecnej chce zacząć pić przed egzaminami, pobudzajaco,nie chcę się teraz katowac red bullami i jakimis innymi specyfikami..tylko nie wiem,czy moze jakos na ciążę wplywac
-
lunadelrospo wrote:Ostrokrzew paragwajski,rodzaj suszu,herbaty jakby,zalewanej w specjalny sposób. Szerokie działanie korzystne dla organizmu. Ja w chwili obecnej chce zacząć pić przed egzaminami, pobudzajaco,nie chcę się teraz katowac red bullami i jakimis innymi specyfikami..tylko nie wiem,czy moze jakos na ciążę wplywac2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Tzn wiem,ze zawiera kofeinę, ale w zasadzie część dziewczyn pije kawę nawet w ciąży, dlatego myslalam,że podczas starań tym bardziej można pić..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ilonia a Ty co zamilklas? Daj znac ze wsio ok bo sie martwie ta Twoja wyprawa w takim stanie
Mnie dziewczynki ciagnie posbrzusze, jajniki, biodra i troche pachwiny. Czasem gdzies zakluje. Mam nadzieje, ze to tylko Okruch a nie walka o to zeby go wydalic -
Alicja92 wrote:Ilonia a Ty co zamilklas? Daj znac ze wsio ok bo sie martwie ta Twoja wyprawa w takim stanie
Mnie dziewczynki ciagnie posbrzusze, jajniki, biodra i troche pachwiny. Czasem gdzies zakluje. Mam nadzieje, ze to tylko Okruch a nie walka o to zeby go wydalic
https://parenting.pl/portal/bole-brzucha-na-poczatku-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 17:57
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyA ja zyje musialam zazyc tabletke bo mi czacha dymila, przeszlo mi ale temp poszla do gory 37,4. Pod pacha co jest grane? W ustach moze czasem mialam taka wysok ale term rteciowym? I jeszcze bez lutki?? Moja znajoma dzis napisala mi dobra nowine wiek po 40-ce i dwie krechy na tescie da sie??! DA
Agnieszka0812, kehlana_miyu, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Myslisz? Boje sie, ze nie do konca rozrozniam bol a ciagniecie. Niby podobne do tych na @, ale jednak inne. Chociaz to juz 8t2d a maluch w 5t6d mial juz 4.6mm
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze o ciazy wiemy juz od 5 tygodni!Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hiacynta a ile po 40? Siostra ma 43 i chce zaciazyc do wrzesnia, pozniej sie boi. Moja 'tesciowa' urodzila core w zeszlym roku a ona grudzien 71 jest ;p mnie mama tez po 40 urodzila i moja ciotka kuzyna chyba jak miala 43. Tylko to okropne, bo jak tata wiozl mame na porodowke to ciocie do szpitala, ja sie rodzilam a moja ciocia ronila. Nie dziwie sie, ze mnie nie lubi.
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Jestem kochane moje i jakos przezylam :)Wiaterk micha na Ciebie czeka
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/WjM2goydt0Sqqk5lmg9IcdlaOxI8r4
Nie wiem czy widac bo z telefonu nie umiem wysylac,Powiem wam,ze rada Justys jak kiedys mowila,ze cola jej na 15 minut pomaga uratowala mi dzis zycie,chlaslam pol i mnie nie muli,do tego ta ogorkowa mniam,uszy az sie trzasa a moj chlop mowi,ze sie podniecam jak bym tydzien nie jadla hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 18:24
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziwa mnie moje temp bo zwykle startuje od 35,7. Nawet myślałam ze chora jestem a tu takie wysokie. Wszystkie moje specjały odstawiłam odpuscilam starania tylko mężowi nie odpuściłam hahaha. Błagał o przerwę :S
s1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
kurdę a ja tak nie lubie coli, mam nadzieje ze ta ciąża co będzie będzie taka sama jak moje wszystkie, tylko cyc boli i spać się chce ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja tez nie przepadam,tez jej nie pije,ale ale uwierz dzis wypila bym.wszystko jak by to mialo mi ulzyc tak sie okropnie czulam...zjadlam miske zupki,troszke winogron,arbuza...i znowu mnie muli,ale lekko narazie,ale troche pojadlam chociasz,to tyle dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 18:53
s1985, hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Haha no moj tez dar sie,ze cole pije jak zobaczyl kolo lozka,ale wytlumaczylam,ze bym do domu nie wrocila,ze slabo i nie dobrze,jakos przeszlo,ale zjebki dostalam,ze nie poczekalam i sama w auto w siadam...pitu pitu ciezarna zachcianke ma i nic sie innego nie liczy,to bylo mocniejsze o demnia
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016