Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:No tak,u Ciebie Sysia pamiętam tylko wydawało mi się, ze przerwa była dłuższa.. A wpłynęło to jakoś na przesunięcie owulki?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:No tak,u Ciebie Sysia pamiętam tylko wydawało mi się, ze przerwa była dłuższa.. A wpłynęło to jakoś na przesunięcie owulki?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja wole z ryzem ostatnio. Ktoras mi narobila ochoty na groszek. Musze sie ruszyc i isc do sklepu haha!
Co do testow 5. Kochane... kosztuja okolo 10f za dwa. Jak chcecie to paypalem mozecie mi poprzelewac kase i Wam powysylam ALE warto pamietac, ze im czulszy test tym bardziej mozliwosc zaklamanego wyniku. Mi np na 10 krecha bledla a na 25 byla coraz bardziej widoczna. Na tej 5 tez taka dupy nie urywajaca wyszla. Przynajmniej test ladny pomaranczowy :pAgnieszka0812, Justine M, s1985 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki )) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily http://wstaw.org/w/3y2O/
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu, niezapominajka, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Agus dziekuje,ze pytasz...Kurwa nie jest mi lepiej,mam dzis jakis kryzsowy przelom,oby to bylo tylko dzis,bo nie moge normalnie funkcjionowac zjadlam kapake z serem i Muszle pocalowalam,jestem glodna jak wilk,a nie moge nic zjesc,wiecie na co ja mam zajebista chec az mi slina cieknie na zupe ogorkowa nawet jak by miala sie nie przyjac,to bym zjadla...ale to sie Wiaze z zakupami,ale chyba sie.poswiece,najwyrzej z woreczkiem pojde i odjebie sobie ogorkowa mniam
Agnieszka0812, hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Alicja92 wrote:A ja wole z ryzem ostatnio. Ktoras mi narobila ochoty na groszek. Musze sie ruszyc i isc do sklepu haha!
Co do testow 5. Kochane... kosztuja okolo 10f za dwa. Jak chcecie to paypalem mozecie mi poprzelewac kase i Wam powysylam ALE warto pamietac, ze im czulszy test tym bardziej mozliwosc zaklamanego wyniku. Mi np na 10 krecha bledla a na 25 byla coraz bardziej widoczna. Na tej 5 tez taka dupy nie urywajaca wyszla. Przynajmniej test ladny pomaranczowy :p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Alicja92 wrote:Tutaj to dziewczyny Ci bardziej pomoga. Ja bralam na sluz po @ do owulki. Ogolnie chyba bierze sie codziennie. No i jeszcze PMS obniza2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18