Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek bedzie dobrze! Jak chcesz to sobie kup zel Conceive Plus moze pomoze.
No ja zamowilam 30 paskowych 10, 10 plytkowych 25 i 5 strumieniowych 10. Pozniej dokupilam 5! Serio u nas sa testy o czulosci 5. Przeciez dziewczyny, odkad zaciazylam to mam ze 20-30 pozytywnych testow haha! Co chwile dokupowalam :ps1985, kehlana_miyu, katkaz lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Wiaterek bedzie dobrze! Jak chcesz to sobie kup zel Conceive Plus moze pomoze.
No ja zamowilam 30 paskowych 10, 10 plytkowych 25 i 5 strumieniowych 10. Pozniej dokupilam 5! Serio u nas sa testy o czulosci 5. Przeciez dziewczyny, odkad zaciazylam to mam ze 20-30 pozytywnych testow haha! Co chwile dokupowalam :p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia, ja nie wiem kiedy mi płodne wypadną Przed poronieniem miałam koło 16 dc, ale ostatnio mi 20 wyliczyło. Mówił, że może mu się uda przełożyć na tydzień później, bo to taki wyjazd szkoleniowy do W-wy miałby być, bo od września zmienia pracę i jak na razie dali mu do zrozumienia, że dobrze by było żeby pojechał na tydzień, a nie że musi, ale skoro dali do zrozumienia to pewnie musi.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia, ja nie wiem kiedy mi płodne wypadną Przed poronieniem miałam koło 16 dc, ale ostatnio mi 20 wyliczyło. Mówił, że może mu się uda przełożyć na tydzień później, bo to taki wyjazd szkoleniowy do W-wy miałby być, bo od września zmienia pracę i jak na razie dali mu do zrozumienia, że dobrze by było żeby pojechał na tydzień, a nie że musi, ale skoro dali do zrozumienia to pewnie musi.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Mój będzie miał najpewniej wyjazd w moje dni płodne... Ryczeć mi się chce ;(
Jeżeli nie udało nam się w tym cyklu, będę miała ten sam problem, wysyłają mojego męża w delegację w drugiej połowie września
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Nie ALA z makaronem
Agnieszka0812, kehlana_miyu, katkaz lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Ryż w wersji sushi..moglabym codziennie.Moje dziecko to albo lane ciasto,albo groszek ptysiowy..makaron w ostateczności..
Wiaterek,kurcze ale to jeszcze nie wyklucza tak calkiem skoro nje masz pewności kiedy masz płodne, serduszka orzed serduszka po..kazdy raz robi roznice.. moze uda mu sie przełożyć?Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
-
wpierniczyłam dwa talerze, czasem wiele do szczęścia nie potrzeba, to na 10min nudności mi zelżeją
s1985, Agnieszka0812, katkaz, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,może któraś wie o co chodzi..@ skończyła się przedwczoraj..wczoraj nawet plamienie miałam tak minimalne..dzisiaj wracam do domu,a tu niespodzianka sporo swiezej krwi..to normalne,albo normalne pp chociaż?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,może któraś wie o co chodzi..@ skończyła się przedwczoraj..wczoraj nawet plamienie miałam tak minimalne..dzisiaj wracam do domu,a tu niespodzianka sporo swiezej krwi..to normalne,albo normalne pp chociaż?
katkaz lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15