Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
katkaz wrote:Dziewczeta biore sie do roboty, bo w czarnym lesie jestem, a to juz prawie południe
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ale Wy jesteście chude Ja zawsze miałam bardzo dużo mięśni. Nawet w momencie kiedy byłam najchudsza tj. na studiach ważyłam 56 kg przy wzroście 160 cm. Teraz mam niestety kilka, a dokładnie 6 więcej, ale jakaś strasznie wielka nie jestem jeżdżę na rowerze, a od jutra chyba sie na fitness zapiszę. Zawsze wymówką było to, że może zajdę w ciąże i będe musiała przystopować...
s1985, Agnieszka0812, katkaz, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ale Wy jesteście chude Ja zawsze miałam bardzo dużo mięśni. Nawet w momencie kiedy byłam najchudsza tj. na studiach ważyłam 56 kg przy wzroście 160 cm. Teraz mam niestety kilka, a dokładnie 6 więcej, ale jakaś strasznie wielka nie jestem jeżdżę na rowerze, a od jutra chyba sie na fitness zapiszę. Zawsze wymówką było to, że może zajdę w ciąże i będe musiała przystopować...
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Renia to jak zmieniasz stan cywilny to pójdziesz do ślubu z brzuszkiem
A tak na serio - ostatnio śmiałam się do J że kiedyś to człowiek na głowie stawał żeby nie zaciążyć, do ślubu z brzuchem to skandal, a teraz nie ma to dla mnie znaczenia, rodzina wręcz ucieszy się z ciąży i nikt nawet nie skomentuje ślubu z brzuchem. Tym bardziej że my cywilny tylko.Agnieszka0812, Wiaterek, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Musze sie pochwalić jestem u teściowe i dorwalam termometr rtęciowy, bo wszystkie moje elektroniczne i ovu zostały w domu bo obiecałam sobie ze nie będę się nakręcać ale nie wytrzymałam hahaha nie biorę lutki w tym cyklu, bo chce zbadać progesteron, dziwne bo przy braniu lutki temp miałam niższa w ustach niz teraz mierzona pod pachą rano miałam 36,7 a teraz 37 czyż by stan podgorączkowy?? To ciekawe co by mi pokażą term ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:07
Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, Justine M, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Bol glowy,podwyzszona temperatura...jest podejrzenie fasolka kochana,jak nic ;)ja dzis stanelam na wage i 70 przy wzroscie 168 wiec tylko 1 kg wiecej niz przed ciaza,wiec nie jest zle a przed 1 ciaza wazylam 63,w tej poronionej do 3 miesiaca tak jak teraz przytylam 6 kg,ale wtedy tylko na slodkie mialam chec,a teraz od slodkiego odrzucilo mnie od samej ovulki,ppzatym w taki dzien jak dzis jak mnie mdli i muli nie moge jest,zjadlam 4 kluski slaskie na.sile,wczoraj sie martwilam,ze mdlosci od 2 dni nie mam,to dzis wrocily z podwojona sila nie moge sie z lozka ruszyc,calczas mi niedobrze,a mam tyle sprzatania,zlew oblegaja gary,podloga sie klei...o masakra
ilonia1984, Wiaterek, Renia7910, s1985, katkaz, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Nie wytrzymałam, zrobiłam test - na razie negatyw
Agnieszka0812, kehlana_miyu, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kehlana trochę za wczesnie jeśli miałaś zagnieżdżenie 9dpo a na to wskazuje wykres to nawet 10 jeszcze Ci nie wyjdzie Za dwa dni spróbuj :* ja trzymam kciuki
Agnieszka0812, kehlana_miyu, katkaz, hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
kehlana_miyu wrote:Nie wytrzymałam, zrobiłam test - na razie negatyw
Agnieszka0812, kehlana_miyu, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Jak wczoraj bylo zagniezdzenie,to jak W srode zrobisz to juz powinna kreseczka byc,ale tempka poszla do gory,wiec jest dobrze :)Aga masz racjie,w dupie mam podloge,trudno moze jutro poczuje sie lepiej i chyba zaraz cos mlodej zamowie i mojemu na obiad bo nie dam rady dzis zniesc zapachu niczego i niech jedza z dala...pochowani po innych pokojach hehe
Wiaterek, kehlana_miyu, katkaz, Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja lubię sprzątać łazienkę i na tym się kończy moje umiłowanie porządku Ale fakt jak jest brudno to mnie kur.... trafia
s1985, Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Macie oczywiście rację, za wcześnie na test Poprzednim razem mi wyszedł w 10dpo, więc się napaliłam, ale teraz spróbuję wytrzymać do czwartku, wtedy mam termin @. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie, bo cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną Dzięki za wsparcie, kochane! :*
Wiaterek, Agnieszka0812, katkaz, hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
No wlasnie,tez patrzec nie moge,bo w niedziele ja nigdy nic nie robie a w poniedzialek sie kumuluje i jest najwiekszy syf,ale trudno,dzis nie daje rady,takich mdlosci nie mialam jeszcze,moze wyleze na spacer to troszke przejdzie,zaraz sie postaram zebrac
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016