Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Wzięłam chłopaków do biura, bo tam duży plac, mogą się wybiegac, na hulajnogach pojeździć, no i wzięłam starszego na przerwę żeby ze mną trochę popracowal, poczytal, bo idzie teraz do pierwszej klasy. Tak mu ciężko idzie, masakra. Ja zaraz nerwowa strasznie, cierpliwości nie mam, a chłop jeszcze pieprzy, że ma czas i w szkole się nauczy. W dodatku siostry syn to łapie wszystko w biegu, mój młodszy też, a jemu tak ciężko idzie. Ja piernicze, ryczec mi się chce... I po co mi 3,skoro nie daję rady?
Aguś bardzo dobrze Cię rozumiem, tyle że moja córka idzie teraz do drugiej klasy a czytać umie tak sobie, mówi mi że po prostu tego nie lubi, od wczoraj czytamy przez godzinę dziennie żeby jej to sprawnie poszło, ale wczoraj to już normalnie nerwicy dostawałam, ja jestem na ogół spokojną osobą ale wczoraj to bylam jak wulkan, kurwica mnie brała a ona sobie obrazki oglądała itp. Wydaje mi się że poporostu na każde dziecko przyjdzie czas i ono ruszy ze wszystkim, ale jak dostanie "po dupie" że jakiegoś zadania nie umiała rozwiązać bo nie umiała przeczytać się okaże
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
dzien doberek ranne ptaszki,ja tez dzis 4 razy wstawalam jak nigdy,chyba po tym arbuzie,dzis widze pogoda lozkowa,co do suwaczka moj tez sie przesuwa czasem pozniej,a czasem normalnie,juz nieraz sie dziwilam....:)chyba o 7,czy 8 nie wyczailam jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 06:34
monilia84, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
czy ktorać badała sobie hormon TSH ? jak i kiedy się go bada, rano popłudniu naczczo czy nie ma to znaczenia, ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzień doberek Ja już w pracy niestety, nie mogłam sie obudzić Termometr do buzi i tak jakoś długo mierzył, że już miałam rezygnować
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Właśnie też mam tą poradę i myślę, czy by sobie nie zrobić. Znalazłam, ze robi się to na czczo2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:czy ktorać badała sobie hormon TSH ? jak i kiedy się go bada, rano popłudniu naczczo czy nie ma to znaczenia, ?
Robiłam normalnie na czczo z morfologią, toxo i cytomegaliąs1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja miałam 0,7 jak byłam w ciąży, zaraz na początku, ale może faktycznie sobie zrobię? Idę w piątek do gina to mi może da skierowanie, toxo i cytomegalię też chyba zrobię
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Pewnie przecztałaś w poradzie dnia? ja badałam kilka razy, zawsze w pierwszych tygodniach ciąży miałam skierowanie na tsh, potem badałam po poronieniu na pierwszą wizytę po zabiegu i miałam teraz badać przed staraniami, ale gin stwierdził skoro robiłam w maju to teraz nie ma potrzeby, ja mam 1,9.
Robiłam normalnie na czczo z morfologią, toxo i cytomegaliąAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18