Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejjjj mam nowine jutro nasz watek skonczy 2 miechy!26 czerwca czarownica nasza wpadla na genialny pomysla i nas pojednala :)to tylko 2 miechy a ile juz z soba przezylysmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 20:32
Agnieszka0812, s1985, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ejjjj mam nowine jutro nasz watek skonczy 2 miechy!26 czerwca czarownica nasza wpadla na genialny pomysla i nas pojednala :)to tylko 2 miechy a ile juz z soba przezylysmy
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja upieklam babeczki mojemu do pracy jutro bo się z kolegami żegna zapomniałam co miałam Wam powiedzieć
s1985, Agnieszka0812, Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ilonia!!! Proszę się nie przemeczac bo paluchem pogroze. Za to ze o siebie nie dbasz masz za karę przesłać wszystkim wrzesniowkow wirusy ciążowe
s1985, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:A u Agi takie smak ze ewidentnie fasol tam w niej siedzi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Natalii00 wrote:Najgorsze te czekanie... eh
Agnieszka0812, Justine M, Natalii00 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Ja Jestem ale sie narobilam,nasprzatalam i jestem wkurwiona teraz na siebie i sie wyzywam od jebnietych bab...az tak brzuch mnie mocno zaczol bolec,a tak dobrze mi sie sprzatalo,nic mi nie bylo,wszystko zrobilam na blysk jakas wene dostalam a jak sie polozylam,to brzuch zaczol ciagnac...pobolewac wzielam nospe,lutke jak zawsze polezalam w wannie troche i juz mi troche lepiej,ale sie wystraszylam,ostatni raz tak zrobilam,jakos sie za dobrze poczulam...tylko nie krzyczcie...bo juz mnie A tak zjebal...i mial racjie wiem :)Natali takich zdolniach nie mamy,ale Justys nasza zaszla po 1 okresie ale ona oczyscila sie sama,ja po 2 po lyzeczkowaniu ale poznalam dziewczyne co nie doczekala,mam z nia katakt do tej pory,czesto piszemy jest juz w 12 tygodniu i czuje sie swietnie,wiec sie zdarza
Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:i jak się dzisiaj czujesz?
Od rana do 12 bardzo bolał mnie brzuch, jak przestał to zaczęłam być tak senna że musiałam wypić kawę, potem rozkręciły się mdłości ale po obiedzie przeszły po to żeby w największy ruch w knajpie zaczęły mnie swędzieć cycki Ale udało mi się wyjść o CAŁĄ godzinę wcześniej czyli byłam w pracy JEDYNE 13 godzin... M. przyjechał po mnie naszym nowiusienieńkim samochodzikiem Więc w sumie humor miałam okej, ale potem mu troszkę popłakałam... Teraz mi zrobił herbatkę i zmywa a ja sobie leżęAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Nooo tak średnio..
Od rana do 12 bardzo bolał mnie brzuch, jak przestał to zaczęłam być tak senna że musiałam wypić kawę, potem rozkręciły się mdłości ale po obiedzie przeszły po to żeby w największy ruch w knajpie zaczęły mnie swędzieć cycki Ale udało mi się wyjść o CAŁĄ godzinę wcześniej czyli byłam w pracy JEDYNE 13 godzin... M. przyjechał po mnie naszym nowiusienieńkim samochodzikiem Więc w sumie humor miałam okej, ale potem mu troszkę popłakałam... Teraz mi zrobił herbatkę i zmywa a ja sobie leżęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:no to odpoczywaj kochana bo jutro chyba znowu masz tyranie
Już mam dosc wszystkiego, chciałomi się dzis plakac w tej pracy...
A znajpmy któemu nic o ciąży nie mówiłam pytał sie mnie dzis w pracy do kiedy jeszcze zostaje, ja udawalam głupia ze nie wiem o co chodzi a on do mnie że przecież widać po kobiecie jak jest w ciazy i zebym nie udawala ;ds1985, Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ahh jutro zaledwie na 10 do 21.00/21.30
Już mam dosc wszystkiego, chciałomi się dzis plakac w tej pracy...
A znajpmy któemu nic o ciąży nie mówiłam pytał sie mnie dzis w pracy do kiedy jeszcze zostaje, ja udawalam głupia ze nie wiem o co chodzi a on do mnie że przecież widać po kobiecie jak jest w ciazy i zebym nie udawala ;dpucek lubi tę wiadomość