Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele w drodze do firmy zjadłam zapiekanke, a teraz w biurze znalazłam Bounty...o matko jakie dobre,jakie mdle, chyba herbatę gorzką sobie zrobię
Natalii00, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dobra, kończę bo się nie wyrobię z tymi papierami
A jeszcze gdzie mi tu Ilonia, Justyna i Pucuś wyparowaly? Zygaja po krzaczorach czy co? Ale mam dziś dziwny humorek, jak po butelce PortoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:42
ilonia1984, Wiaterek, pucek, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ej nie nadrobilam Was! Sorry! ;*
Ja pod kocem i zgrzytam zebami. Muli mnie caly dzien, ale przynajmniej jem. Duzo! I orzechy sa pycha
Ja tez u Was zostaje. Tu jest moje glowne miejsceAgnieszka0812, ilonia1984, s1985, pucek, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Jestem ale sie narobilam,nasprzatalam i jestem wkurwiona teraz na siebie i sie wyzywam od jebnietych bab...az tak brzuch mnie mocno zaczol bolec,a tak dobrze mi sie sprzatalo,nic mi nie bylo,wszystko zrobilam na blysk jakas wene dostalam a jak sie polozylam,to brzuch zaczol ciagnac...pobolewac wzielam nospe,lutke jak zawsze polezalam w wannie troche i juz mi troche lepiej,ale sie wystraszylam,ostatni raz tak zrobilam,jakos sie za dobrze poczulam...tylko nie krzyczcie...bo juz mnie A tak zjebal...i mial racjie wiem :)Natali takich zdolniach nie mamy,ale Justys nasza zaszla po 1 okresie ale ona oczyscila sie sama,ja po 2 po lyzeczkowaniu ale poznalam dziewczyne co nie doczekala,mam z nia katakt do tej pory,czesto piszemy jest juz w 12 tygodniu i czuje sie swietnie,wiec sie zdarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:53
Agnieszka0812, Justine M, Natalii00 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja Jestem ale sie narobilam,nasprzatalam i jestem wkurwiona teraz na siebie i sie wyzywam od jebnietych bab...az tak brzuch mnie mocno zaczol bolec,a tak dobrze mi sie sprzatali,nic mi nie byli,wszystko zrobilam na blysk jakas wene dostalam a jak sie polozylam,to brzuch zaczol ciagnac...pobolewac wzielam nospe,lutke jak zawsze polezalam w wannie troche i juz mi troche lepiej,ale sie wystraszylam,ostatni raz tak zrobilam,jakos sie za dobrze poczulam...tylko nie krzyczcie...bo juz mnie A tak zjebal...i mial racjie wiem :)Natali takich zdolniach nie mamy,ale Justys nasza zaszla po 1 okresie ale ona oczyscila sie sama,ja po 2 po lyzeczkowaniu ale poznalam dziewczyne co nie doczekala,mam z nia katakt do tej pory,czesto piszemy jest juz w 12 tygodniu i czuje sie swietnie,wiec sie zdaza
ilonia1984, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Ja zaraz ekspediuję J spać bo w środku nocy do pracy jedzie a sama lecę do sąsiadki na ploty, z butelką czerwonego a co
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15