Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Dopóki nie poszłam do męża do parafii to nie wiedziałam co to fanatyczny ksiądz. Ponoć księża tak bardzo są przeciwko in vitro ze planując jego wykonanie nie można rozgrzeszenia dostać. Co innego jak juz się uda zajść w ciążę z in vitro, wtedy mają obowiązek chronić życie. Taki ksiądz opowiadał ze babka do niego przyszła pogadać ze wariuje bo się nie udaje zajść w ciążę i ze myśli o in vitro, a on jej właśnie powiedział żeby przyszła do niego po zabiegu. Księża tez nie zawsze są beznadziejni
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Bo tak stresowo tutaj..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Moja kosmetyczka,jak robilam stopy przed wakacjami powiedziała jedynie: a co to ku.wa jest!?!
Co raczej uznaję,że padłaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nie no grzyba nie mam, ale co tam pod lakierem siedzi to pojęcia nie mam, no i najgorsze co mam to pięty, strasznie szorstkie... Ale dzisiaj moczenie i nowy lakier rzucę, no wiem, że trza mieć nie równo pod sufitem żeby dzień przed kosmetyka doprowadzać do porządku
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Moja się załamała jak poszłam na manicure przed ślubem koleżanki Remont robiony własnymi rękami + nerwowe skubanie skórek dają ciekawe rezultaty
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja wczoraj zaopatrzylam sie w rekawiczki do mycia naczyn z dlugim mankietem, w gustowne groszki. Jeszcze tylko puszku brakuje i bylabym jak perfekcyjna pani domu:) szkoda mi moich pazurów..
Aga,po prpstu szkoda Twojego czasu.
Kehlana, jak z Toba? Rozkreca się,czy to fałszywy alarm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:00
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Dziewczyny mam pyt czy wiecie moze po ilu od poronienia lyzeczkowania spada hcg z krwi?
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Nie no grzyba nie mam, ale co tam pod lakierem siedzi to pojęcia nie mam, no i najgorsze co mam to pięty, strasznie szorstkie... Ale dzisiaj moczenie i nowy lakier rzucę, no wiem, że trza mieć nie równo pod sufitem żeby dzień przed kosmetyka doprowadzać do porządku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Ja wczoraj zaopatrzylam sie w rekawiczki do mycia naczyn z dlugim mankietem, w gustowne groszki. Jeszcze tylko puszku brakuje i bylabym jak perfekcyjna pani domu:) szkoda mi moich pazurów..
Aga,po prpstu szkoda Twojego czasu.
Kehlana, jak z Toba? Rozkreca się,czy to fałszywy alarm?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny