Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:chodzi mi o to ogolnie czy jak np w tym tyg nie dostane @ bo bedzie juz 6 tydz od zabiegu czy w nastepnym tyg bede mogla zrobic test
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Spokojnie, ja dostałam 39 dni po zabiegu, mimo że cykle mam zwykle 28 dni. Łyżeczkowanie jest szokiem dla organizmu, pltrzeba później czasu by dojść do siebie. Może po tych 6 tyg zrób test, a na pewno idź do lekarza bo tak jest zalecane.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Natalii, proponuję odczekać do tych pelnych sześciu tygodni i pójść do lekarza.Jeżeli nie sprawdzalas tak stopniowo spadku bety,ciężko Ci będzie na podstawie testi stwierdzić, czy to od poprzedniej ciąży, czy udało Ci się ponownie.
Poza tym,jeżeli się udało, tym bardziej powinnas być pod kontrolą lekarza,bo jak wiesz przed pierwszą @ jest trochę większe ryzyko zagrożeń. -
lunadelrospo wrote:Natalii, proponuję odczekać do tych pelnych sześciu tygodni i pójść do lekarza.Jeżeli nie sprawdzalas tak stopniowo spadku bety,ciężko Ci będzie na podstawie testi stwierdzić, czy to od poprzedniej ciąży, czy udało Ci się ponownie.
Poza tym,jeżeli się udało, tym bardziej powinnas być pod kontrolą lekarza,bo jak wiesz przed pierwszą @ jest trochę większe ryzyko zagrożeń.
ale tyle czasu sie staralam wiec nie wiem czy tak szybko bym zalapalaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:22
-
Ja mam ogółem suchą skórę, piety szczegolnie w lecie robią się szorstkie,ale u mnie wystarcza krem ziaji z serii pro z kwasami owocowymi..stosuje zawsze na noc,czasem grubsza warstwa i taki oklad robię.Moja mama ma wiekszy problem,pięty wręcz pękają i pomogła jej maść z apteki,taka tania dosyc prosta..
Zapytan,jak będę u niej
-
Agnieszka0812 wrote:No właśnie... Wszystkie to potwierdzamy, ja idę do gina 10 września
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18