Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Jezu chyba mi libido wróciło zaraz J wraca z pracy. Hmmm
Justine M, Renia7910, Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Justine ta Twoja znajoma to jakaś dziwna, niech nie pieprzy od rzeczy, bo skąd ona może wiedzieć co ją lub jej rodzinę spotka w życiu? Zawsze myślimy, że gdzieś komuś coś się przydarzy a nam nie, a niby dlaczego nie? Czy jesteśmy od kogoś lepsi, gorsi? Nie sądzę, ja jestem wierząca, ale również wierzę w przeznaczenie, wiem, że gdzieś już coś jest tam zapisane...A co do in vitro, to plemniory, które giną w czeluściach prześcieradła to jest zabicie życia? Tak jak, któraś napisała straciłyśmy nasze najcenniejsze skarby, nasze dzieci, nasze kochane serduszka i to nie jest dla tych ludzi życie? No sorry, ale co może wiedzieć ksiądz o staraniach par o potomstwo?Mam kilku księży w rodzinie (3) i jednego kolegę, na szczęście to spoko goście!
Justine M, kehlana_miyu, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
wiecie co, czasy się zmieniły, ja za młodu nie myślałam, nie wiedziałam o problemach z płodnością...
Nigdy nie przeszło mi nawet przez myśl że ze mną czy z mężem mogłoby być coś nie tak w tych sferach.
Dziś widzę to inaczej. Szczerze powiedziawszy gdybym teraz miała brać ślub to chyba razem z partnerem bym poszła się przebadać najpierw czy wszystko gra.
Żeby mieć wybór/dla obojga oczywiście. Prawdziwa miłość przetrwa wszystko, można adoptować czy podchodzić do inseminacji czy invitro, ale myślę że przy obecnym stanie wiedzy bym już tak ślepo nie postąpiła. Na szczęście oboje możemy mieć dzieci i wszystko gra, ale patrząc po rodzinie czy znajomych widzę ile szczęścia mieliśmy....s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
z mężem uważamy że ta Bułgarka jest hipokrytką i dajemy sobie obie ręce uciąć że gdyby naturalnie swoich synów nie miała to by wszelkich możliwych sposobów medycznych się chwytała żeby dzieci mieć...
s1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A mnie najbardziej dziwi to, że moja moherowa ciotka, która jest z resztą trochę nowoczesna jak na swój wiek (84), która nie ma dzieci porównuje in vitro do inseminacji krowy!!! Tego nie ogarniam, zawsze mówił, że bardzo chciała mieć dzieci, ba nawet opiekowala się dziecmi w rodzinie, taka trochę niańka, a tak pieprzy od rzeczyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:A mnie najbardziej dziwi to, że moja moherowa ciotka, która jest z resztą trochę nowoczesna jak na swój wiek (84), która nie ma dzieci porównuje in vitro do inseminacji krowy!!! Tego nie ogarniam, zawsze mówił, że bardzo chciała mieć dzieci, ba nawet opiekowala się dziecmi w rodzinie, taka trochę niańka, a tak pieprzy od rzeczy
Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Dopóki nie poszłam do męża do parafii to nie wiedziałam co to fanatyczny ksiądz. Ponoć księża tak bardzo są przeciwko in vitro ze planując jego wykonanie nie można rozgrzeszenia dostać. Co innego jak juz się uda zajść w ciążę z in vitro, wtedy mają obowiązek chronić życie. Taki ksiądz opowiadał ze babka do niego przyszła pogadać ze wariuje bo się nie udaje zajść w ciążę i ze myśli o in vitro, a on jej właśnie powiedział żeby przyszła do niego po zabiegu. Księża tez nie zawsze są beznadziejni
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ja nie wiem ale się chyba nie mylę że w bibli nie jest napisane ze in witro jest zle i w jaki sposob ma się począć dziecko czy w łóżku czy nastole czy w szpitalu przy pomocy lekarzy !!
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:I teraz chwalę się, że mam ucznia w klasie Ia z pierwszym numerem w dzienniku
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No ja właśnie do biura przyjechałam tak mi się dzisiaj nie chce, no ale nic, jutro sobie odbije na pazurkach i na stopach muszę dzisiaj doprowadzić je do ładu, żeby kosmetyczka nie padła z wrażenia
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15