Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:No i sprowadziłaś mnie do parteru...ale to dobrze, bo znowu zaczęłam się nakręcać, a tak dobrze mi szło. Bo od początku tego cyklu nie miałam nadziei na ciążę, a od dziś rana mam cholera jakieś dobre przeczucia no nic, poczekamy zobaczymy
ja tez mam dobre przeczucia co do Ciebie, ale zachowajmy spokójAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Chyba dopiero jak @ nie dostanę...
Agnieszka0812, katkaz lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:ja tez mam taki kremowy po owulce zazwyczaj mam taki ;/Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No właśnie Kochana, a ja w poprzednich cyklach nie miałam...no nie mogę się za bardzo nakręcić, bo spadanie z wysoka zbyt mocno boli
Agnieszka0812, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
jedni konczą pracę inni zaczynają ja się juz powoli zbieram, bede podczytywać z komórki was ;]
Agnieszka0812, katkaz, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:jedni konczą pracę inni zaczynają ja się juz powoli zbieram, bede podczytywać z komórki was ;]
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To mało paczek ja jeszcze w ręcznikach pozawijana, robię sobie slabą kawę, parasol z szafy odkopuję i powoli będę zabierała się do szkoły, dobrze, że nie ma tam wielu dam i mogę normalnie się ubrać, bo w przedszkolu u młodszego to same "pindy" w pełnym mejkapie o 7 rano, a o zebraniach już nie wspomnę
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justie M znalazłam Cię
Dołączam do was. Jeszcze nie wiem kiedy testowanie, bo czekam na owulkę, ale będę dawała znać jak się już coś wyjaśni
Powodzenia dla starających się i gratulacje dla tych, którym już się udało.Agnieszka0812, Justine M, Wiaterek, katkaz, Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Narinka wrote:Justie M znalazłam Cię
Dołączam do was. Jeszcze nie wiem kiedy testowanie, bo czekam na owulkę, ale będę dawała znać jak się już coś wyjaśni
Powodzenia dla starających się i gratulacje dla tych, którym już się udało.Justine M, katkaz, Narinka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny ja się tak nakręcałam a tu dupa jak widzicie. Fasola brak, objawy ciąży też jakoś przygasają powoli, choć wczoraj było mi niedobrze po kawie (po raz kolejny). Nie ma co. Seksik, a potem test kilka dni po owulce i powinno coś być jeśli jest
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Powodzenia dla starających się i gratulacje dla tych, którym już się udało.
Cieszę się że już dostaliście zielone światło i możecie zacząć
No to czekamy na ovu i wtedy Cię dopisze na listę
Oby z nami Ci się poszczęściłoAgnieszka0812, Wiaterek, Narinka lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Powodzenia dla starających się i gratulacje dla tych, którym już się udało.
Witaj! Owocnych starań życzęAgnieszka0812, Narinka lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
tylko wiadomo łatwiej powiedzieć trudniej zrobić hah
Agnieszka0812, Wiaterek, katkaz, s1985 lubią tę wiadomość