Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
muszę iśc do mojego zaprzyjaznionego sex shopu i tam cos poszukac bo jak zamowie na allegro to nie bedzie niespodziankii i maz od razu bedzie weidział co kupiłam
Justine M, monilia84, katkaz lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Czekaj to jeszcze ci coś innego znajdę, a moja koleżanka siedzi za mną i patrzy na mnie jak na idiotkę że oglądam strony z taką bielizną ehheheheh
Agnieszka0812, monilia84, katkaz lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sysia pomysł na kiecę do wyrka hehehe:)
fotoshopa tyle że głowa mała
doła można dostać potem się człowiek naogląda
jak robie sesje buduarowe kobitom to też photoshopa tonami używams1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
marzusiax wrote:No wiesz co?! To szantaż!!
no tak, prośbą nie wyszło to może groźbą przejdziePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
s1985 wrote:to niech pracuje a nie żurawia robi, szyja ją bedzie bołąła ;p
Hehehehe aż wyszła do kuchnie ehheh dobre, dziewczynki spadam do domku bo 14 dochodzi, czas na obiadek zakupki, do Wikusi dzisiaj też jadę, mam objazdówkę po cmentarzach dzisiaj, podczytam Was popołudniu, buziaki
Ale wiecie co cholera spodobały mi się te halki może sobie też taką walnę i skuszę tego mojego mężulka i powabie troszkę hehehe to może zmieni zdanie że jednak taka ładna córeczka jak mamusia się przyda w rodzince (albo synuś) bierzemy wszystkoJustine M, ilonia1984, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
wiecie co....czlowiek na pol dnia jedzie na zakupy,bo sie taki wielki robi i Nie ma w co ubrac,a wy tyle stron naprodukowalyscie,ze pol godziny czytam,zamiast sprzatac,mam dzis energie,dobre sie czuje,wiec musze ogarnac dom bo juz sa sterty prania,prasowania a do podlog sie przylepiam...szlak...kupilam sobie 2 koszule 1 ciazowke w kratke a druga biala z koronki rozmiar 40/42 jeszcze.takiego nie mialam,coraz lepiej dobrze,ze narazie nie tyje bo.pptem to chyba w 50 bede wchodzic wrrr i gerty ciazowe kupilam,bo mnie gniecie wszystko w brzuszek i calczas mysle,ze uciskam szkraba mojego dobra pipki jem ogorkowa i biore sie za sprzatanie bo nie wiem Co mnie jutro czeka,i jak sie bede czula,bo u mnie to jeden dzien tak drugi srak
Justine M, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, s1985, katkaz lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dobra dziewuszki, bo któraś kiedyś pisała, że biały śluz to dobry znak.
Co robi baba pod prysznicem? bada co nieco, kobitki mam taki śluz biały, no może bardziej kremowy, leciuteńko przejrzysty coś jak mleko skondensowane ale porównanie, co?
Tak bardzo chciałabym się nie nakręcać, ale mam słabą silną wolę...to co taki śluz oznacza, dobrze czy do bani?kehlana_miyu, monilia84, Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja dzisiaj przespałam pół dnia, mój mąż ma teraz nocki, więc jak wczoraj miał wolne to przesiedzieliśmy razem pół nocy. Obudziłam się tylko o 8 na mierzenie tempki, obraziłam się na nią, że za niska i prawdopodobnie nic z tego, więc poszłam spać dalej. Justine, wygląda na to, że też się do wrześniówek zapiszę, ale póki nie ma @... nadziei już u mnie niedużo, ale jeszcze się tli.
monilia84, Justine M, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Dobra dziewuszki, bo któraś kiedyś pisała, że biały śluz to dobry znak.
Co robi baba pod prysznicem? bada co nieco, kobitki mam taki śluz biały, no może bardziej kremowy, leciuteńko przejrzysty coś jak mleko skondensowane ale porównanie, co?
Tak bardzo chciałabym się nie nakręcać, ale mam słabą silną wolę...to co taki śluz oznacza, dobrze czy do bani?Agnieszka0812, Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Dobra dziewuszki, bo któraś kiedyś pisała, że biały śluz to dobry znak.
Tak bardzo chciałabym się nie nakręcać, ale mam słabą silną wolę...to co taki śluz oznacza, dobrze czy do bani?
nie nakręcaj się
ja miałam śluz i nie było ciąży, potem miałam śluz i była ciąża a teraz śluz pojawił sie dopiero pare dni po teście także ten śluz zdradziecki bywaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ja bardzo mocno wierzę że ten cykl będzie szczęśliwy dla Ciebie AGA, ale ściemniać nie będę. Owszem biały kremowy śluz to dobry znak no ale czekamy na więcej znaków
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:nie nakręcaj się
ja miałam śluz i nie było ciąży, potem miałam śluz i była ciąża a teraz śluz pojawił sie dopiero pare dni po teście także ten śluz zdradziecki bywaJustine M, katkaz lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Hehehehe aż wyszła do kuchnie ehheh dobre, dziewczynki spadam do domku bo 14 dochodzi, czas na obiadek zakupki, do Wikusi dzisiaj też jadę, mam objazdówkę po cmentarzach dzisiaj, podczytam Was popołudniu, buziaki
Ale wiecie co cholera spodobały mi się te halki może sobie też taką walnę i skuszę tego mojego mężulka i powabie troszkę hehehe to może zmieni zdanie że jednak taka ładna córeczka jak mamusia się przyda w rodzince (albo synuś) bierzemy wszystkoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tak bardzo chciałabym się nie nakręcać, ale mam słabą silną wolę...to co taki śluz oznacza, dobrze czy do bani?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18