Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:kochana a co u ciebie z tą owulacją?
To jak już tych wirusów nie dostane to na 11.09 mnie wpisz, ale pewnie jak zwykle huj z tego...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wiaterek wrote:Tyle że u nas żadna babka nie rzyga, ani mama ani siostry, kuzynka tez nie więc ja tego nie biorę za zły omen. Czasami się nie rzyga i tyle. Druga kuzynka do 4 miesiaca nie wiedziała bo miała miesiączkę normalną. I to nie jakiś tam plamienie, ale krwawienie, moze troszeczkę słabsze niż normalnie. Więc chyba faktycznie nie ma reguły.
Normalne cykle,zero objawów, chodziłam dk szkoły, na treningi,w sylwestra bylam na domöwce,ale ja wtedy w ogóle raczej alkoholu nie piłam,wiec nic dziwneho że nie miałam ochoty.. Tylko koleżanki zazdroscily ze mi się taakie cycki zrobiły
A okazało się ze byłam w ok 20tygodniu ciąży...
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Wiaterek, ja też tak miałam.
Normalne cykle,zero objawów, chodziłam dk szkoły, na treningi,w sylwestra bylam na domöwce,ale ja wtedy w ogóle raczej alkoholu nie piłam,wiec nic dziwneho że nie miałam ochoty.. Tylko koleżanki zazdroscily ze mi się taakie cycki zrobiły
A okazało się ze byłam w ok 20tygodniu ciąży...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dowiedziałam się w styczniu,bo z dnia na dzień brzuszek zaczął rosnąć i to tak doslownie do przodu,twardszy,a do tego piczulam ruchy Młodego, które ciężko bylo tłumaczyć sobie ruchami jelit..
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:ja też na cyci czekam ;]
moge ci oddac troche moich, ale w promocji z tłuszczykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:58
Wiaterek lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Aga,jakkolwiek patologicznie by to nie brzmialo,tak..
Wiesz,ciężko byloby określić dokladnie który to byl tydzien,liczę to tak mniej więcej na podstawie porodu,bo Macio raczej urodził się o czasie,ale to najmniej musiał byc 18tcAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ale super Moze ja tam mam
Może;) dziś wiem,że moja zupelna nieswiadomość ciąży i jej potencjalnych objawów, plus sytuacja średnio sprzyjającą takim zmianom mogly zagłuszyć ewentualne wczesniejsze objawy..
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Aga,jakkolwiek patologicznie by to nie brzmialo,tak..
Wiesz,ciężko byloby określić dokladnie który to byl tydzien,liczę to tak mniej więcej na podstawie porodu,bo Macio raczej urodził się o czasie,ale to najmniej musiał byc 18tcFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Aga,jakkolwiek patologicznie by to nie brzmialo,tak..
Wiesz,ciężko byloby określić dokladnie który to byl tydzien,liczę to tak mniej więcej na podstawie porodu,bo Macio raczej urodził się o czasie,ale to najmniej musiał byc 18tcWiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Taki program był "Ciąża z zaskoczenia". Tam babeczki sie dowiadywały nawet przy porodach, że są w ciąży, a raczej były. Nie wiem czy to prawda, ale jedna to eszcze w 8 miesiacu chodziła w bikini i nic nie było widać, inna z kolei urodziła w ubikacji i powitała męża w drzwiach z dzieckiem a on myślał, że je porwała,l zabrakl ją i dziecko do szpitala a tam faktycznie, że urodzxiła.
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki