Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Ja tez wam wysyłam wiruski!!!!!!
Jezu dzisiaj juz nie mogę.. Tez najchętniej polozylabym sie i plakal.... A tu do 20 jeszcze minimum... W pracy ciągle na stojąco i juz mnie tak brzuch boli ze hej... Ciągle mam wrażenie ze krwawię ale nie ma ani plamki... A jak o 10 przestalo mi buc niedobrze to zrobiłam sie taka spiaca ze juz trzecia godzinę z tym walczę.... Chce do lekarza i na l4 ((((Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Uff dobrze, ze się dopisałam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:justin podeslij więcej bo nas dużo na wrzesień i zabraknąc może
mój mi właśnie powiedział, że jak ta owulacja jeszcze później będzie to ja będę musiała do niego do tej Warszawy przyjechać na seksikJustine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
tak tak, tak sobie mówcie dalej, a jak przyjdzie co to czego to będziecie kwiczeć jak my
Wiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A nie boi się, że coś Ci się stanie? To tylko praca w razie czego, nie ta to inna, a z tego co mówiłaś to niemiecki umiesz całkiem nieźle, to trzeba by to wykorzystać.
katkaz, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Justine dawaj mi te mdłosci. Pożygam z Toba i Ci ulżę
po alkoholu tak w ciąży niestety tak to nie działaWiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:No nie wiem na liste patrze i jakoś tych wrześniówek tylu nie widzę
Nie dopisane nie dostaną wirusków ;P
Justyś, możesz mnie wpisac wstępnie na testowanie 27.09, ale to taki watpliwy termin, bo zalezy czy teraz @ zawita w terminie , czyli 30.08.Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
W sumie to nie wiem bo popzednio miałam mdłosci moze ze 2 razy i to takie chwilowe jak głodna byłam. No ale skończyło się to tak jak się skończyło to moze lepoiej mieć?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:W sumie to nie wiem bo popzednio miałam mdłosci moze ze 2 razy i to takie chwilowe jak głodna byłam. No ale skończyło się to tak jak się skończyło to moze lepoiej mieć?
no u mnie tez w tamtej poronionej ciąży było za różowo, to mnie martwiło, pisałam nawet o tym a laski że nie ma reguły i że każda ciąża inna itd itd, ale jednak coś w tym byłoPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:No nie wiem na liste patrze i jakoś tych wrześniówek tylu nie widzę
Nie dopisane nie dostaną wirusków ;PJustine M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Tyle że u nas żadna babka nie rzyga, ani mama ani siostry, kuzynka tez nie więc ja tego nie biorę za zły omen. Czasami się nie rzyga i tyle. Druga kuzynka do 4 miesiaca nie wiedziała bo miała miesiączkę normalną. I to nie jakiś tam plamienie, ale krwawienie, moze troszeczkę słabsze niż normalnie. Więc chyba faktycznie nie ma reguły.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki