Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek ściskam no to pod kocyk i kuj maleńka
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wiaterek wrote:Jakoś chyba się dziś w koc zawinę i sobie poryczę. Nie dość że @ przyszła to mi jeszcze odwołanie od egzaminu rozpatrzyli negatywnie i powinnam się zacząć uczyć, a ja tak strasznie nie mam weny na to.
ja dzięki bogu juz szkoły skonczyłam i nie planuje w najbliższej dekadzie rozpoczynac edukacji ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
biorę garsciami ale chyba te to mi z tą @ uciekną więc ja poproszę po6-7 wrzesmnia wiruski świeże ;p
Justine M, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Ty Justinko czaruj żeby pod koniec miesiąca mały Wiaterek zagościł w moim brzuszku
hihihihihihihis1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:a kiedy masz ten egzamin i z czego?
ja dzięki bogu juz szkoły skonczyłam i nie planuje w najbliższej dekadzie rozpoczynac edukacji ;p
Jestem geodetą i robię uprawnienia na rzeczoznawcę majątkowego. W maju miałam egzamin i oczywiście z moim super szczesciem zabrakło mi 1 punkta więc się odwoływałam, bo jedno pytanie było takie niepewne jak dla mnie, no ale napisali mi, że nic z tego. Więc się będę musiała dalej uczyćJustine M lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:wiatry to żaden problem, fasolki się nawpieprzaj
hihihihihihihi
Osz Ty, ale sie żarciki trzymają :*Justine M, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Jestem geodetą i robię uprawnienia na rzeczoznawcę majątkowego. W maju miałam egzamin i oczywiście z moim super szczesciem zabrakło mi 1 punkta więc się odwoływałam, bo jedno pytanie było takie niepewne jak dla mnie, no ale napisali mi, że nic z tego. Więc się będę musiała dalej uczyć
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
u mnie jeszcze 3 tygodnie i 5 dni , wczoraj mojemu busika zamówiłam więc już przyjezdza na 100% ;] tylko jaka tu kieckę do wyrka kupić <myśli> ;?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:19
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Najgorsze jest to, że 5 lat studiów przeszłam, a teraz jestem wyzyskiwana i musze praktycznie jeszcze płacić za to, żebym mogła te upawnienia zdobyć w ogóle. Więc jak dla mnie ta deregulacja całkowita byłaby super, no ale chyba sie nie doczekam
Justine M lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
s1985 wrote:u mnie jeszcze 3 tygodnie i 5 dni , wczoraj mojemu busika zamówiłam więc już przyjezdza na 100% ;] tylko jaka tu kieckę do wyrka kupić <myśli> ;?
Sysia seksowaną :pJustine M lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Te Wiruski zostawiam dla tych będacych już teraz w potrzebie, a dla siebie zamawiam świeżą porcję po @, czyli tak na początku wrześniaJustine M lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r