Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Justyś cholera za mało może mi braknąć wiesz ja jestem duża i dużo potrzebuje
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Justyś cholera za mało może mi braknąć wiesz ja jestem duża i dużo potrzebuje
justin podeslij więcej bo nas dużo na wrzesień i zabraknąc może
mój mi właśnie powiedział, że jak ta owulacja jeszcze później będzie to ja będę musiała do niego do tej Warszawy przyjechać na seksiks1985, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia seksowaną :p
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
katkaz wrote:Te Wiruski zostawiam dla tych będacych już teraz w potrzebie, a dla siebie zamawiam świeżą porcję po @, czyli tak na początku września2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:patrze na 1 strone i widze ze monila ze 3 dni testy=uje
Wiecie co szczerze to te moje testowanie to formalność bo nie ma szans żeby te jego plemniory dały sobie radę, jak są tak wątpliwe i słabe jak mój R to padły pierwszego dnia
Ja chce testować 29.08 także Justyś popraw mi tę datkę, od czwartku będę poza zasięgiem bo jadę do wioski gdzie netu nie będzie, tam nawet zasięgu nie ma na telefonie, a wracam dopiero w niedziele także w niedziele będę Was nadrabiała
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:Kacha bierz wirusy bo potem może braknąć. Dziewczyny słabo dla nas wysyłają
Zobacz jaka ja miła jestem, dziele sie z innymi, a nie tylko dla siebies1985, Wiaterek, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
monilia84 wrote:Wiecie co szczerze to te moje testowanie to formalność bo nie ma szans żeby te jego plemniory dały sobie radę, jak są tak wątpliwe i słabe jak mój R to padły pierwszego dnia
Ja chce testować 29.08 także Justyś popraw mi tę datkę, od czwartku będę poza zasięgiem bo jadę do wioski gdzie netu nie będzie, tam nawet zasięgu nie ma na telefonie, a wracam dopiero w niedziele także w niedziele będę Was nadrabiała2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
katkaz wrote:Zobacz jaka ja miła jestem, dziele sie z innymi, a nie tylko dla siebie
No ty super babka jesteś, jak my wszystkie
Gdzie Pucek? Jak się czujesz?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Ja tez wam wysyłam wiruski!!!!!!
Jezu dzisiaj juz nie mogę.. Tez najchętniej polozylabym sie i plakal.... A tu do 20 jeszcze minimum... W pracy ciągle na stojąco i juz mnie tak brzuch boli ze hej... Ciągle mam wrażenie ze krwawię ale nie ma ani plamki... A jak o 10 przestalo mi buc niedobrze to zrobiłam sie taka spiaca ze juz trzecia godzinę z tym walczę.... Chce do lekarza i na l4 ((((
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:No ty super babka jesteś, jak my wszystkie
Gdzie Pucek? Jak się czujesz?
Dobrze, ze chociaz Wy mnie doceniacie bo cos niedopieszczona sie pod tym wzgledem czujeAdaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
No nie wiem na liste patrze i jakoś tych wrześniówek tylu nie widzę
Nie dopisane nie dostaną wirusków ;PWiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
słucham dziś Edzi:
https://www.youtube.com/watch?v=ogAP7Kbl6nM
wiecie co moze ma swoje odchyły, ale skubana głosisko ma niesamowitePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
To proś w piątek lekarza o L4. Jak zaciążę to powiem mojej przełozonej jak to ze mną jest i że albio mnie przekłada gdzieś gdzie jest spokojniej albo tez idę na zwolnienieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Justine M wrote:No nie wiem na liste patrze i jakoś tych wrześniówek tylu nie widzę
Nie dopisane nie dostaną wirusków ;P
Uff dobrze, ze się dopisałams1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki