Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo !
Agus! Wszystkiego najlepszego dla mlodego mezczyzny!
Mi chyba mdlosci odpuscily na dobre. Za to mam zaparcia eh siedze i zaciskam zeby.
Ja wlasnie dzis ide badac TSH. Choruje na niedoczynnosc. TSH NIGDY!!! nie bada sie samego bo to bez sensu. Bada sie tez FT3, FT4 i mozna antyTPO i antyTG. Tarczyca jest bardzo wazna. Powoduje problemy z plodnoscia, poronienia i choroby. Niestety
Mi z uda krew po Clexane sie puscila. Juz mam dosc dziewczyny ;( coraz ciezej mi sie kluc a to dopiero 9tc!
Lece do lekarza, pozniej do miasta z matka-babka bede po poludniu. Caluski sloneczka ;* -
Agnieszka0812 wrote:Nagranie kiepskiej jakości, ale jakie życiowe
https://www.youtube.com/watch?v=lKYOCi2-eaAAgnieszka0812, Wiaterek, katkaz lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:A ja dziś ryczałam od rana bez powodu, ale muszę się ogarnąć bo mam zebranie w szkole i w przedszkolu, a potem do pracy...
Aguś twój nastrój jest tylko potwierdzeniem maluśkiego fasoleczka w brzuszku a wykres masz zajeb.....katkaz, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aguś twój nastrój jest tylko potwierdzeniem maluśkiego fasoleczka w brzuszku a wykres masz zajeb.....Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny,pogoda u mnie paskudna, takie chmury,że ciemno na zewnątrz.. Do tego nieuchronnie zbliża się najtrudniejsza sesja w moim życiu, wakacje się kończą, l4 też a wraz z tym wszystkim kończą się pokłady optymizmu..
Jak ja b chciała już spokojny koniec września, maleństwo w brzuszku i dużo czasu dla Młodego -
Wiaterek wrote:Dziewczyny mam dziś doła strasznego... Zaczęłam czytać te statystyki i się zdołowałam
s1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:hahah no zobaczymy, właśnie dotarło do mnie 7 testów, więc od jutra codziennie mogę siknąć wizytę u gina mam 10 września
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Dziewczyny mam dziś doła strasznego... Zaczęłam czytać te statystyki i się zdołowałam
Kacha, co to ma być! żadnego smutania mi tutaj! to tylko cyferki! A Ty nie jesteś cyferką, tylko żywą , zdrową babką kieca w górę i do bojus1985, Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny mam dziś doła strasznego... Zaczęłam czytać te statystyki i się zdołowałam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
juz dwa zgłoszenia wysłalam o zmiane nazwy wątku ale moderatorzy chyba na wakacjach
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,pogoda u mnie paskudna, takie chmury,że ciemno na zewnątrz.. Do tego nieuchronnie zbliża się najtrudniejsza sesja w moim życiu, wakacje się kończą, l4 też a wraz z tym wszystkim kończą się pokłady optymizmu..
Jak ja b chciała już spokojny koniec września, maleństwo w brzuszku i dużo czasu dla MłodegoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,pogoda u mnie paskudna, takie chmury,że ciemno na zewnątrz.. Do tego nieuchronnie zbliża się najtrudniejsza sesja w moim życiu, wakacje się kończą, l4 też a wraz z tym wszystkim kończą się pokłady optymizmu..
Jak ja b chciała już spokojny koniec września, maleństwo w brzuszku i dużo czasu dla Młodego2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Jakoś chyba się dziś w koc zawinę i sobie poryczę. Nie dość że @ przyszła to mi jeszcze odwołanie od egzaminu rozpatrzyli negatywnie i powinnam się zacząć uczyć, a ja tak strasznie nie mam weny na to.
lunadelrospo lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki