Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro jadę do rodziców, po zwolnienie, na pazury, z chłopakami do fryzjera i starszemu kupić kapcie do szkoły, na razie jestem surowa,bo chłopu wyszły koszule i muszę jeszcze poprasować, na szczęście lakier u stóp już zlikwidowany, tylko kiedy wymoczę? chyba ranoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja jutro jadę do rodziców, po zwolnienie, na pazury, z chłopakami do fryzjera i starszemu kupić kapcie do szkoły, na razie jestem surowa,bo chłopu wyszły koszule i muszę jeszcze poprasować, na szczęście lakier u stóp już zlikwidowany, tylko kiedy wymoczę? chyba rano
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja w ciąży pracowałam, ale nie jestem pewna czy jak teraz się uda to bym nie wzięła L4 od początku. Mam bardzo stresującą pracę, dużo wyjazdów i nadgodzin i nie jestem pewna, czy to się nie przyczyniło
Teraz wygląda na to, że to jednak @ się rozkręca Jutro powinnam wiedzieć na pewno.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Zabiła mi ćwieka dziewczyna pytaniem - czemu właściwie tak bardzo chcę tego dziecka, czemu nie wyobrażam sobie życia bez niego. No właśnie - czemu tak bardzo chcemy??2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
U mnie pewnego dnia po prostu obudził się instynkt macierzyński. Mam raczej udane życie bez dziecka - cudownego męża, fajną choć stresującą pracę, w której się spełniam i która mnie interesuje, mieszkanie, hobby. Zdecydowanie nie jest to puste życie ani nie czuję się samotna.
Dziecko, a nawet same starania o dziecko, bardzo mi to życie komplikuje i skomplikuje je jeszcze bardziej, kiedy dziecko przyjdzie na świat. Wszystko się zmieni i pewnie nie jeden raz przyjdzie moment, że będę klęła i tęskniła za mniej skomplikowaną i mniej wyczerpującą rzeczywistością.
Ale na myśl, że nie dalibyśmy rady mieć tego dziecka chce mi się wyć. To silniejsze ode mnie.Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Cześć laski, oczywiście Was nie nadrobiłam jeszcze (zostały mi 2 strony), ale mniej więcej już wiem, co u Was,
Witam nowe dziewczyny Mam nadzieję, ze jesteście gotowe na kolejną ciążę, bo tu się cuda dzieją.
Ilonia i Pucek, dbajcie o nasze dzieci i się nie przemęczajcie, bo kolejnej tragedii nie przeżyję. Wszak Wasze dzieci to takie nasze wspólne
U mnie dzisiaj dokładnie mijają 3 miesiące po zabiegu... i cały dzień chodzę i ryczę. Dobrze, ze byłam w pracy, bo chyba bym w depresję wpadła, a tak nie miałam czasu do 14tej. I w dodatku chłop się od wczoraj powściągliwy zrobił - niby ze mną rozmawia, ale czuję, ze jest coś nie tak
-
no proszę 2 miechy trzasły
no i jak nowa nazwa wątku
Mody po 4 mailach przez ponad tydz wreszcie z wakacji wróciiliRenia7910, kehlana_miyu, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
jesień czarowna, specjalnie dla Was staraczek jesiennych
będziemy czarować w kotłach wiruski Wam gotowaćniezapominajka, ilonia1984, Agnieszka0812, s1985, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984, Agnieszka0812, s1985, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
A ja bez ogrodek, bez nadrabiania, po mezowej dloni na brzuszku przez 30min i po wmasowaniu balsamu powiem szczerze i nie nad wyrost ze:
KOCHAM WAS MOJE STARSZE KOLEZANKI ! ;* ! i DZIEKUJE! Za wsparcie, za uspokajanie, za znoszenie mojego marudzenia i humorkow i znoszenie tych gowniarzerskich wypowiedzi.
Dobranoc misiaki ;*Justine M, ilonia1984, Agnieszka0812, monilia84, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ledwo na oczy widzę, idę robić kawę, obudziłam się z takim bólem w dole pleców, masakra, nie wiem od czego. Od dzisiaj biorę dupka...miłego dnia kobitki moje
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Mnie wczoraj bolały jajniki... Położyłam się jeszcze na chwilę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczynki, ja dzisiaj znowu jestem nieprzytomna, zaczynają mnie jajniki napierd...... a poza tym zasypiam przed kompem a gdzie tu 14
Dzisiaj mija 6 miesięcy od porodu Wikusi tak mi jej brakuje, ja jeszcze tego mojego mężula nakręcę na robaczka, nie poddam się bo chce żeby mój aniołek wrócił do mamusi
Justine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc