Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Cześć dziewczynki, ja dzisiaj znowu jestem nieprzytomna, zaczynają mnie jajniki napierd...... a poza tym zasypiam przed kompem a gdzie tu 14
Dzisiaj mija 6 miesięcy od porodu Wikusi tak mi jej brakuje, ja jeszcze tego mojego mężula nakręcę na robaczka, nie poddam się bo chce żeby mój aniołek wrócił do mamusimonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Miałaś tak wcześniej? A Ty czasami nie masz dzisiaj gina?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
u nas akurat tak wypada ze mój bedzie w niedziele rano a owu prawdopodobnie bedzie w niedziele wieczorem poniedziałek rano a jak on przyjedzie wygłodniały sexu to znowu bedzie rano i wcziczorkiem;] hihi wiec chyba haleczka pojdzie w kąt ;p
niezapominajka, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Sysiu jasne że pójdzie w kąt
niezapominajka, Wiaterek, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
bo juz jedne moje sexi majteczki to w strzepki się zmieniły jak mój mąż szalał ;p
monilia84, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Cześć, melduję się i ja. Dzisiaj już mi lżej, ale wolalabym nie musieć wstawać. Lecę na konferencję metosyczną, bo nowy rok za progiem bleeee
Milego dnia Wam życzęniezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nowa nazwa, wpisów tyle natrzaskalyscie ze nie sposób nadrobić... Ja właśnie w drodze do Poznania wiec mam trochę czasu poczytać.
A ja Wam powiem dziewczyny, że mam jakieś mieszane uczucia co do mojego cyklu, wykres niby zapowiada się obiecująco, dzisiaj od rana kłuje mnie całe podbrzusze, tak że nie jestem w stanie określić co to, chciałabym aby to było zagnieżdżenie, ale jakoś boje się w to uwierzyć...ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Nowa nazwa, wpisów tyle natrzaskalyscie ze nie sposób nadrobić... Ja właśnie w drodze do Poznania wiec mam trochę czasu poczytać.
A ja Wam powiem dziewczyny, że mam jakieś mieszane uczucia co do mojego cyklu, wykres niby zapowiada się obiecująco, dzisiaj od rana kłuje mnie całe podbrzusze, tak że nie jestem w stanie określić co to, chciałabym aby to było zagnieżdżenie, ale jakoś boje się w to uwierzyć...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Chyba dopiero w przyszłym tygodniu jakoś, bo ostatnio jak zaszłam to dopiero po 15 dniu od owulacji widać było cokolwiek i to ledwo... wiec chyba wole poczekaćStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Chyba dopiero w przyszłym tygodniu jakoś, bo ostatnio jak zaszłam to dopiero po 15 dniu od owulacji widać było cokolwiek i to ledwo... wiec chyba wole poczekać
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć Laseczki!
Nadrobiłam czytanie, więc się mogę witać
Nowa nazwa wątku cudna, mam nadzieje, że dla Nas wszystkich ta jesień będzie magiczna trzymam mocno kciuki za staraczki i za zdrówko fasoleczekStópka, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
Hej dziewczynki Pucki juz wstaly i czuja sie dobrze co prawda troche mdłości ale to nic takiego ważne ze odpoczelam i brzusio juz nie boli podejzewam ze w pracy znowu sie rozkręci ale jeszcze mysz przeżyć dzis i jutro a w piąteczek do gina ) nie mogę się doczekać
Wiaterek, katkaz, s1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Ech ja nie wiem co z tą temperaturą. Dziś znów skoczyła w górę
Cześć Kasiu, może źle spałaś, albo termometr się popsuł, albo przeziębienie cię jakieś bierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 08:14
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r