Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana to będziemy w tym samym dniu testować :* i będą dwie nowe fasolki na wątki
monilia84, Agnieszka0812, s1985, katkaz, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Leon super imię! Może M. będzie sie tez podobalo ))
Kolana tule Cie i sciskam a zobaczysz ze we wrześniu będzie wysyp brzuszków i Tobie tez sie uda
Mysle ze jak pogadam z lekarzem o moich obawach to on juz będzie wiedział co na to poradzić. Co prawda w tamtej ciąży odradzal mi l4 ale ja tez nie bylam z nim w 100% szczera jesli chodzi o to jak ta praca wygląda..Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dziewczynki zabieram się do pracy bo mam takie zaległosci że hej. CViągle na foum siedzę i to stąd poewnie
Agnieszka0812, katkaz, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
kehlana_miyu wrote:U mnie niestesty wredna @ Justyś, możesz mnie dopisać do wrześniowej listy na 24.09. Tym razem musi się udać!
Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Monika a Ty jak tam?
Pucuś ja oczekuje @ bo mój wykres coraz "brzydszy"
@ niby ovu wyznaczyło mi na 30.08. Nie czuje się ani ciążowo ani okresowo eheheh. Śluzu dzisiaj brak.
Odliczam do godz 14, wtedy wrócę do domu i będę mogła się pakować i przestanę myśleć, bo pracować to mi się na pewno nie chce o 12 walnę sobie kawkę to może postawi mnie na nogi. Mój R sobie dzisiaj też wolne wziął i leniuchuje w domu a ja muszę tyrać hehes1985, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyPowiem wam dziewczyny że organizm ludzki jest naprawdę przewidywalny, jeśli tylko wiesz co obserwować. Normalnie nie mam ochoty na jak mimoza, nic mnie nie ruszy. Wystarczy ze zbliża się ovu to przemieniam się w istną tygrysicę i najchętniej nie wychodziłabym z lóżka, jak np.wczoraj. I co -,dzisiaj spadek Tempki, test ovu pozytywny. Czasami aż mi szkoda mojego J
Agnieszka0812, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Powiem wam dziewczyny że organizm ludzki jest naprawdę przewidywalny, jeśli tylko wiesz co obserwować. Normalnie nie mam ochoty na jak mimoza, nic mnie nie ruszy. Wystarczy ze zbliża się ovu to przemieniam się w istną tygrysicę i najchętniej nie wychodziłabym z lóżka, jak np.wczoraj. I co -,dzisiaj spadek Tempki, test ovu pozytywny. Czasami aż mi szkoda mojego J
Wiaterek, katkaz, Renia7910, ilonia1984, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Powiem wam dziewczyny że organizm ludzki jest naprawdę przewidywalny, jeśli tylko wiesz co obserwować. Normalnie nie mam ochoty na jak mimoza, nic mnie nie ruszy. Wystarczy ze zbliża się ovu to przemieniam się w istną tygrysicę i najchętniej nie wychodziłabym z lóżka, jak np.wczoraj. I co -,dzisiaj spadek Tempki, test ovu pozytywny. Czasami aż mi szkoda mojego J
Reniu, ale Ci zazdroszcze, moe libido schowało sie w jakiejs ciemniej dziurze i nawet nie wiem gdzie go szukaćAdaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
nick nieaktualnykatkaz wrote:Reniu, ale Ci zazdroszcze, moe libido schowało sie w jakiejs ciemniej dziurze i nawet nie wiem gdzie go szukać
katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja u siebie widzę zmianę od czasu ciąży. Od momentu zapłodnienia odrzuciło mnie całkowicie i tak trwa do dnia dzisiejszego. Czasami aż mam przemyślenia że może przyszłego męża wybrałam pochopnie i moje ciało daje mi o tym znać :'( w sumie tylko w okolicy owulacji mam ochotę i to nie za często... Tłumaczę sobie że to może trauma po martwej ciąży daje wciąż o sobie znać, nie wiem sama co się dzieje
u mnie chyba głowny problem to to, ze ja nie akceptuje totalnie wlasnego ciala.
Czuje sie gruba, brzydka i chocbym nie wiem co zrobiłam, to mam wrażenie, ze jestem strasznie zaniedbana Małe dziecko, praca, dom... nigdy nie mam na nic czasu, zawsze zabiegana, zmęczona do granic możliwościRenia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
nick nieaktualny
-
laski no co Wy? Jesteście piękne. Żadna kobieta nie wygląda jak te fotoszopy z okładek. Aktorki tez mają fałdki, a prawda jest taka, że macie się swoim facetom podobać a nie jakimś tam specom od super wychudzonych modelek. Kochane Wasi faceci Was kochają bez względu na celilit (a nawet nie wiedzą co to jest )i fałdki cxy nawet cienie pod oczami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:20
katkaz, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:laski no co Wy? Jesteście piękne. Żadna kobieta nie wygląda jak te fotoszopy z okładek. Aktorki tez mają fałdki, a prawda jest taka, że macie się swoim facetom podobać a nie jakimś tam specom od super wychudzonych modelek. Kochane Wasi faceci Was kochają bez względu na celilit (a nawet nie wiedzą co to jest )i fałdki cxy nawet cienie pod oczami
Kasiu, ja nie chce byc modelka, tylko bym chciała wejsc do sklepu i przymierzac ciuchy, anie namiotyRenia7910 lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
Reniu nie jest tak jak piszesz. Ja bardzo kocham mojego męża, i jestem w 10000% pewna że to ten jedyny a niejednokrotnie on ma ochotę na sex a moje libido leży i kwiczy. Jak mi ktoś opowiada że się kochają codziennie to dla mnie to dziwne bo mnie np. 1-2 razy w tygodniu wystarcza. Po prostu nie mam wielkiego libido i nie jest to powiązane z brakiem miłości do partnera. A jak też człowiek się długo stara o dziecko to ten sex może nawet denerwować. No bo po co się pocić, jak libido słabe a ciąży i tak brak. to może zniechęcać a przez to libido już w ogole osiąga poziom poniżej zera.
Nie wiem jakie są twoje odczucia odnośnie partnera, ale są białe małżeństwa oparte wyłącznie na miłości bez seksu i są szczęśliwie a można się pieprzyć codziennie z kimś innym i też być szczęśliwym.
Gdzieś ktoś kiedyś powiedział że sex nie powinien być podstawą związku tylko miłym dodatkiem
Renia jedziemy na tym samym koniu Mnie dziś łaskawie test owu wyszedł pozytywny w 19dc więc wieczór amiast "środa dzień loda" będzie "wtorek trzepiemy worek", bo po wczoraj zaległościRenia7910, Wiaterek, Justine M, ilonia1984, kehlana_miyu, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
kehlana_miyu wrote:U mnie niestesty wredna @ Justyś, możesz mnie dopisać do wrześniowej listy na 24.09. Tym razem musi się udać!
'nie lubię' - ale ciesze się że dajesz znać co i jak
oczywiście już Cię dopisałam, no nic no jesień WaszaPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku