Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie termometr mam nowy i mierzyłam 3 razy i jeszcze drugim i to samo o ile do tej wczesniejszej mogę mieć zastrzeżenia to dzisiaj było wszystko ok. No nic zobaczymy co mi gin w piątek powie, bo może to faktycznie jakieś przeziębienie mnie bierze.
katkaz lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dzien dobry kochane!
Mąż wyprawiony do pracy,więc mogę napisać
U mnie dzień, jak co dzień.. Nauka, obiad,sprawy firmowe,remont mieszkania..
Młodego muszę zawiezc na trening jeszcze i obiecalam mu że zrobimy nowy wzór bransoletki z gumek,wróciła mu faza robienia bransoletek i jest produkcja masowa,u was też?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b41f35067d7.jpgkatkaz, s1985, Renia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:No własnie termometr mam nowy i mierzyłam 3 razy i jeszcze drugim i to samo o ile do tej wczesniejszej mogę mieć zastrzeżenia to dzisiaj było wszystko ok. No nic zobaczymy co mi gin w piątek powie, bo może to faktycznie jakieś przeziębienie mnie bierze.
któras z dziewczyn pisała, że w trakcie @ nie mierzy bo jej dziwne pomiary wychodząWiaterek, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
lunadelrospo wrote:Dzien dobry kochane!
Młodego muszę zawiezc na trening jeszcze i obiecalam mu że zrobimy nowy wzór bransoletki z gumek,wróciła mu faza robienia bransoletek i jest produkcja masowa,u was też?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b41f35067d7.jpg
Moje Zośka na szczęście jest jeszcze na takie rzeczy za mała, ale pewnie wszystko przede mnąWiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
pucek wrote:Hej dziewczynki Pucki juz wstaly i czuja sie dobrze co prawda troche mdłości ale to nic takiego ważne ze odpoczelam i brzusio juz nie boli podejzewam ze w pracy znowu sie rozkręci ale jeszcze mysz przeżyć dzis i jutro a w piąteczek do gina ) nie mogę się doczekać
Cześć Pucusiątka! Spkojnego dnia Wam życzę i proszę tam dbać o siebies1985, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
lunadelrospo wrote:Gdyby Macio wiedział, że tu jest tyle ciotek,to by dopiero się zajawił i siedział non stop robiąc każdej bransoletkę.
Twój syn Maciuś? Ładnie, jak mój małżoneks1985, Justine M lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
lunadelrospo wrote:Pucuś dzisiaj znów do wieczora?
Zauwaz że Twój ból brzuszka niestety jest powiązany ze zmęczeniem, boli Cię po calyk dniu pracy..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Dzien dobry kochane!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b41f35067d7.jpg
Luna u Nas też królują te gumeczki, córka uwielbia z nich robić bransoletki, pierścionki, naszyjniki. Córka ma "zręczne rączki" i wychodzi jej to fajnie. Nawet jakieś jajka z tych gumek robiłyśmy razemWiaterek lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pucek wrote:Dzis niestety znów do wieczora... Tez zauwazylam ze boli mnie najmocniej jak dużo sie ruszam a przechodzi jak usiądę lub sie poloze. Ciekawe co doktor B. na to powie
Pucuś robota robotą, ale jak coś się stanie to przeciez sobie nie wybaczysz!!! dbaj o siebie i to maleństwo...Adaś 14.07.17r.
Zosia 31.01.14r
-
Tak,syn Maciuś :)uwielbiam to imię!
Kurcze my też myslelismy o tych kokardkach lidach j jajeczkach,ale jeszcze nie robilismy..dzisiaj zaczynamy taką bransoletkę, do ktorej juz robilismy dwa podejscia i za kazdym razem pod sam koniec pękła nam jakaś mega ważna gumka w środku..monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katkaz wrote:Pucuś robota robotą, ale jak coś się stanie to przeciez sobie nie wybaczysz!!! dbaj o siebie i to maleństwo...
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Tak,syn Maciuś :)uwielbiam to imię!
Kurcze my też myslelismy o tych kokardkach lidach j jajeczkach,ale jeszcze nie robilismy..dzisiaj zaczynamy taką bransoletkę, do ktorej juz robilismy dwa podejscia i za kazdym razem pod sam koniec pękła nam jakaś mega ważna gumka w środku..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Dzis niestety znów do wieczora... Tez zauwazylam ze boli mnie najmocniej jak dużo sie ruszam a przechodzi jak usiądę lub sie poloze. Ciekawe co doktor B. na to powie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość