Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Wiecie co? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Aga ma seks,Marzusia ma i Renia też.Sysia to chociaż swiadomosc ma,że mąż chętny jak coś
A ja nie mam!
Chociaz trzeba przyznać że w poprzednim związku mój ex mi wprost odmawiał albo po sexie mówił że zrobił to tylko dla mnie. Koszmar, trauma mi chyba na zawsze zostanie -
lunadelrospo wrote:Ja oczywiście dziewczyny pół żartem, nie żałuję wam ani trochę
U nas to ja jestem ta od niskiego libido i jak bym to ja chciala sexu a chlop by mnie pogonil to bym sie fochala chyba tydzien
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Sylwia masz cos do oliwki bambino? To lek na cale zlo! Na odpazenia, na sucha skore po opalaniu, na suche wlosy, ciazowy brzuch smarowalam i nie mam ani jednego rozstepu a brzuch mialam ogromny
Wiaterek lubi tę wiadomość
Jezu,Renia i dlatego to już Ex!
Good choice!
Śmieje się dziewczyny,bo on jest zawsze chętny, tylko sytuacja komiczna bo on dwa razy dziennie by chciał najlepiej,i czasem ja nie zdażę pomyśleć o seksie a on już mnie męczy;)
A tutaj sama od siebie,w sesji stresie,pomyślałam przebiore dres,poprawię mu humor..a ta sierota,no nawet jak skumał,to zapał juz zgasił
-
marzusiax wrote:Pol zartem a drugie pol to serio ;p
U nas to ja jestem ta od niskiego libido i jak bym to ja chciala sexu a chlop by mnie pogonil to bym sie fochala chyba tydzienAgnieszka0812, Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Wiecie co? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Aga ma seks,Marzusia ma i Renia też.Sysia to chociaż swiadomosc ma,że mąż chętny jak coś
A ja nie mam!Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Z ciepłym kompresem,podobno trzeba uważać, jeżeli jest ryzyko powazniejszych zmian..Przy normalnym bólu,ja stosuję zawsze,albo gorąca kąpiel, albo termofor,albo kocyk elektryczny.. I pomagaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Sylwia masz cos do oliwki bambino? To lek na cale zlo! Na odpazenia, na sucha skore po opalaniu, na suche wlosy, ciazowy brzuch smarowalam i nie mam ani jednego rozstepu a brzuch mialam ogromny2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Luna jak ja ci wspolczuje. Ja tamte lato przesiedzialam w ksiazkach bo sie uczylam do 2 podejscia doobrony. Jakie pozycje na luzku robilam to smiech na sali. A w kolo stos nonatek. Obronilam sie w 5 miesiacu ciazy a prosto z obrony pojechalam na wizyte u gin. To byly czasy... radosc pelna geba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 22:38
lunadelrospo wrote:Wiecie co? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
A ja nie mam!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Cześć Pucuś
Ja własnie wlazłam i nadrobiłam coście przez cały dzień napisały
Mlodego mi ciężko przestawić na tryb rok szkolny i chodzi spać o okrutnych porach.
Byłam dzisiaj u mojej psiapsióły, która urodziła w lipcu dziewusię (pisałam Wam wtedy jak sie zryczałam). Mała jest taka cudnie malutka i pachnąca bobasem, ze znowu mi łzy stanęły w oczach, ale dzielna byłam...
Wywołałyście temat libido - moje umarło chyba. Może to obrona przed rozłąką z A., ale nie jest mi z tym dobrze. "Robienie" dziecka mnie jednak za bardzo chyba stresuje i chyba znowu mi hormony szaleją. W sobotę idę do gina, moze coś poradzi mi na to -
Ranny ptaszek to ja ☺
Próbuje nadrobić wasze wczorajsze wpisy.
Seksu to i ja się już doczekać nie mogę, no ale mój M. to na wyjazdach służbowych teraz i ja w tym Poznaniu do niedzieli, to sobie jeszcze poczekam...
Tylko tak się zastanawiam czemu to tak jest, że u mnie libido wzrasta dopiero po płodnych... nie mogło by akurat na płodne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 06:41
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
niezapominajka wrote:Ja z przymusu sie skowronkiem stałam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18