Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyślę że jutro jeszcze poprawimy, tak dla pewności.
Sysia, Twój brzuch mnie zawstydza. Cóż, zagryzłam wstyd ciastkiem
Śmiechy śmiechami ale mnie cały dzień pobolewało podbrzusze, tak z prawej strony, a teraz pod wieczór to totalnie całe, ze szczególnym uwzględnieniem jajników, tym razem obydwu. Masakra, mam nadzieję że zaraz minie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:44
pucek, Agnieszka0812, s1985, Wiaterek, niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
-
Sysia, właśnie uchronilaś mnie przed zjedzeniem loda na patyku;)
Taka sesyjna zachcianka,gorsze to niż ciążowe,bo NIC cię nie mdli i możesz zjeść WSZYSTKO..
Taki realny motywator,bez photoshopa:)
Renia, ideolo,to jak teraz pójdzie spać to akurat rano jeszcze będzie miał siłę
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Sysia, właśnie uchronilaś mnie przed zjedzeniem loda na patyku;)
Taka sesyjna zachcianka,gorsze to niż ciążowe,bo NIC cię nie mdli i możesz zjeść WSZYSTKO..
Taki realny motywator,bez photoshopa:)
Renia, ideolo,to jak teraz pójdzie spać to akurat rano jeszcze będzie miał siłęAgnieszka0812, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A idź, M wrócił z pracy, poszedl pod prysznic,myślę zaskocze gl miło, wchodzę do łazienki i mowie coś ze też sie wykapię,a on na to przecież czysta jesteś, i treningu nie robilas..
Myślę sobie okeej,zmeczony...głodny, dam mu chwilę.. Więc pakuję się do wanny,kieruje strumień wody na niego,a on a.aaa ala,kurwa weź to..i odwraca prysznic na mnie..i z wyrzutem na twarzhy mówi no GORĄCA!
Wiec poparzona,wkurzona,umylam się i poszłam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:59
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:A idź, M wrócił z pracy, poszedl pod prysznic,myślę zaskocze gl miło, wchodzę do łazienki i mowie coś ze też sie wykapię,a on na to przecież czysta jesteś, i treningu nie robilas..
Myślę sobie okeej,zmeczony...głodny, dam mu chwilę.. Więc pakuję się do wanny,kieruje strumień wody na niego,a on a.aaa ala,kurwa weź to..i odwraca prysznic na mnie..i mówi gorące..
Wiec poparzona,wkurzona,umylam się i poszłam..s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:A idź, M wrócił z pracy, poszedl pod prysznic,myślę zaskocze gl miło, wchodzę do łazienki i mowie coś ze też sie wykapię,a on na to przecież czysta jesteś, i treningu nie robilas..
Myślę sobie okeej,zmeczony...głodny, dam mu chwilę.. Więc pakuję się do wanny,kieruje strumień wody na niego,a on a.aaa ala,kurwa weź to..i odwraca prysznic na mnie..i z wyrzutem na twarzhy mówi no GORĄCA!
Wiec poparzona,wkurzona,umylam się i poszłam..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ilonia ja uzywam Laktacyd plus. Ma idealny sklad. Wiedzialam, ze w ciazy sie cos moze przypaletac.
Justine bylam u lekarza. Slowotoku dostalam! Mam Clexane ale jaja bylt... opisze jutro rano.
Ide spac. Dobranoc ;**Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Odnosnie lodow to przypominam ze dzis sroda ;p a i slyszalam teorie ze mozna jesc lody, bo one to nawet odchudzaja, bo przy nich organizm sie meczy zeby ogrzac loda i spala przez to kalorie. Jak wiadomo najszmaczniejsze to sa lody z owocami, bita smietana i polewa czekoladowa mniam
Sylwia no brzuch malina. Chcialabym ten twoj tluszcz zobaczyc. Nogi jak patyczki, tylek pewnie jak u 15tki i ja sie pytam gdzie ten tluszcz?? Jak sie oliwka bambino posmarujesz no to wtedy masz tluszczyk tu i uwdzie ;p
Kurde tak nas ponioslo dzis ze moj juz spi a mi caly czas macica drzy - jakie hujowe uczucie ja pitole.. mogla by przestac...Wiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Odnosnie lodow to przypominam ze dzis sroda ;p a i slyszalam teorie ze mozna jesc lody, bo one to nawet odchudzaja, bo przy nich organizm sie meczy zeby ogrzac loda i spala przez to kalorie. Jak wiadomo najszmaczniejsze to sa lody z owocami, bita smietana i polewa czekoladowa mniam
Sylwia no brzuch malina. Chcialabym ten twoj tluszcz zobaczyc. Nogi jak patyczki, tylek pewnie jak u 15tki i ja sie pytam gdzie ten tluszcz?? Jak sie oliwka bambino posmarujesz no to wtedy masz tluszczyk tu i uwdzie ;p
Kurde tak nas ponioslo dzis ze moj juz spi a mi caly czas macica drzy - jakie hujowe uczucie ja pitole.. mogla by przestac...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18