Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dostalam wiadomość od znajomej,z którą lezalam w szpitalu na początku ciąży.. Jest już w 20 tygodniu,dzis poznała płeć, córeczka.Strasznie się cieszę, bo to rewelacyjna dziewczyna,ale przupominam też sobie,że ja byłabym teraz w 16tygodniu..
-
kehlana_miyu wrote:Hej, dziewczynki, kupiłam właśnie po raz pierwszy wiesiołka na ten mój brak śluzu płodnego w ostatnich dwóch cyklach. Możecie mi powiedzieć, jakie dawki bierzecie/brałyście?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
:* nic nie piszemy bo ćwiczymy ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:20
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
jak skońćze cwiczyc to coś wam pokaże co dziś kupiłam razem z moim niedawnym zakupem
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczęta! Odczytalam właśnie wszystkie stronki jestem w firmie i wiecie co? Do soboty mam wakacje! Moje chłopaki pierwszy raz u moich rodziców, chyba z nudów umrę Tantuum Rossa dobra jest, zawsze po porodzie sn zalecana
Renia co tam u Was? mnie dziś boli z lewej strony nie wiem czy jajnik czy w pachwinie i promieniuje, najlepsze jest to, że sama nie wiem oczywiście kolejny raz pokłuciłam się z chłopem i jest foch z przytupem, a co niech se nie myślis1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Ja próbuje się dostać do domu, wypadek w strategicznym miejscu miasta był. Zła jestem bo J znów o świcie do pracy, nie poserduszkujemy bo późno już, a dzisiaj cholera idealny dzień
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczęta! Odczytalam właśnie wszystkie stronki jestem w firmie i wiecie co? Do soboty mam wakacje! Moje chłopaki pierwszy raz u moich rodziców, chyba z nudów umrę Tantuum Rossa dobra jest, zawsze po porodzie sn zalecana
Renia co tam u Was? mnie dziś boli z lewej strony nie wiem czy jajnik czy w pachwinie i promieniuje, najlepsze jest to, że sama nie wiem oczywiście kolejny raz pokłuciłam się z chłopem i jest foch z przytupem, a co niech se nie myśliAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18