Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
o ja też jutro bede miec wiekszosc badan z tej listy
na szczęście za darmoilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A mialam kabinowac i isc tez na nfz po skierowanie choc na pare,ale pierdole,brzydko powiedziawszy wez siec tam 3 godziny i sie pros,a pan Doktor Ci powie,ze to on jest lekarzem i wie jakie badania i kiedy masz robic,nie mam sily, te mdlosci mi ja odbieraja,z lozka wstac ciezko a dopiero co siedziec na poczekalni tyle..,nie,nie to nie jest dobra pora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:32
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no to faktycznie nieciekawie brzmi
u mnie na szczęście tak źle nie jestPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
żeby się uspokoić -
ja czekałam na mdłości,
Ilonia na serduszko,
a Was kobity co martwiło w poprzedniej, poronionej ciąży i co by Was teraz uspokoiło?Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine
Mi najpierw przyszedl termin usg pozniej polozna haha :p takie jaja. Ale polozna pozno bo 8 dopiero! I martwi mnie ze te badania tak pozno. Tarczycowe wymusilam
A jak tam Twoje mdlosci?
Ilonia ja histeryzuje za bardzo. Glupie to i juz mnie denerwuje! Wiecie... wstyd sie przyznac, ale nawet nie mam ochoty na ciuszki patrzec. Chyba pogadam na ten temat z polozna zebym w depreche nie popadla yhJustine M lubi tę wiadomość
-
Bo polska to jest chory kraj...tak policzylam 300 zl co miesiac za same wizyty a gdzie wyniki...ale u mnie niestety na kase chorych jest tragedia,wole byc tym razem pod dobra opieka i miec dobrego lekarza,a nie pana ktory ma 70 lat,powinien byc juz dawno na emeryturze i dac sie wykazac mlodym...ale nie...ja przypuszczam,patrzac na niego,ze on zagladajac z tym przymruzonym okiem w dziurke to on nie widzi ktora to dziura,cetralnie..,a tylko 1 przyjmuje na kase chorych w moim chorym miescie,wiec ja dziekuje,pozatym oszczedzaja na kazdym skoerowaniu itd niech mnie w pupe cmokna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:42
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
w tej samej przychodni moja koleżanka od 6tyg ma już date skanu, położną miała w 7tyg a w 8 z wynikami położna odwiedziła ja w domu, teraz w pon ma 12tyg usg.
A ja mam jedno wielkie g... położną pierwszy raz jutro, w teoretycznie 10tyg wg ostatniego dnia miesiączki. Ja swoj kalendarz mam z dnia owulacji, ale wg lekarzy to juz 10 tydz. A usg terminu nie mam wcale.
Mam wrażenie że o mnie zapomnieliPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
U mnie 8 wrzesien to beda 2 miesiace po owu prawie. Polozna mi niepotrzebna, ale niektore badania chcialabym miec zrobione.
Zadam pytanie bez wstydu. Czuje suchosc i podraznienie. Boje sie infekcji. Lykalam lacibios profilaktycznie raz w tygodniu. Mam tez lactovaginal i pytanie czy moge go brac jednoczesnie z lutka? Moze ktoras sie orientuje.Justine M lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:U mnie 8 wrzesien to beda 2 miesiace po owu prawie. Polozna mi niepotrzebna, ale niektore badania chcialabym miec zrobione.
Zadam pytanie bez wstydu. Czuje suchosc i podraznienie. Boje sie infekcji. Lykalam lacibios profilaktycznie raz w tygodniu. Mam tez lactovaginal i pytanie czy moge go brac jednoczesnie z lutka? Moze ktoras sie orientuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:26
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pieczone udka i skrzydełka dziś, mniaaaaaaaam
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:pieczone udka i skrzydełka dziś, mniaaaaaaaam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:30
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:Witaj Edi, Ty jesteś z drugiego trymestru!
Jak juz do nas zawitalas to może jakieś wiruski?
Wysyłam, wysyłam każdej z Was i kibicuję!! &&&£$££\£\$
Nie poddawać się i walczyć o fasole.
A ciężarówki niech rzygają, tak ma być, to dobre znaki
I tylko pozytywne myślenie, zero złych myśli i będzie wszystko do przodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:34
Natalii00, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, katkaz lubią tę wiadomość