Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Jutro mam gina o 9... szkoda, bo chcialam miec już na ósmą żeby mój M. mógł ze mną pójść, ale no trudno.... Kurde trzymajta kciuki, ja teraz lece do dentysty ;p
Jeszcze się z Toba na wizyty w ciąży nachodzis1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
lunadelrospo wrote:Dzień dobry, dzisiaj chyba taka noc ciezkich snów, mnie się śnił tak jakby moj wieczór panieński ale dziwne rzeczy miwjsca i osoby tam wplatane,a finał taki że 4 osobg zginęły.. W nie do końca wyjaśnionych okolicznosciach..mowiłam wam,że z tymi snami to u mnie ciężki klimat.
Pucuś,na którą już jutro wizyta i wolne,popatrz jak to zleciało!s1985, Wiaterek, katkaz lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam....zaspalam...kurwa...jak wstaje zawsze o 6 tak dzis o 3 sie obudzilam,spac nie moglam usnelam 2 raz i dopiero z trudem lep podnioslam,moze jeszcze zdarze na pobranie jak nie to bede musiala jutro isc...szlak...lece milego ranka ciporajdki :!*cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ale sie wqrwiłam znajoma z pracy do mnie pisze ze mam kłamać na temat pracy drugiej babki dla znajomej dobra ;/ jak ja czegoś takiego nie lubie ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Witam....zaspalam...kurwa...jak wstaje zawsze o 6 tak dzis o 3 sie obudzilam,spac nie moglam usnelam 2 raz i dopiero z trudem lep podnioslam,moze jeszcze zdarze na pobranie jak nie to bede musiala jutro isc...szlak...lece milego ranka ciporajdki :!*
Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
roxa wrote:A cos ty! Nie ma jedzy wrednej w dalszym ciagu... wlasnie wracam z KLN z tabletkami na wywolanie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:to po nich z przeciągu jakiego czasu dostaniesz?
-
roxa wrote:Jest ich 21 w opakowaniu kazal brac nie jedna a 2 dziennie rano i wieczorem wiec wyjdzie max 10 dni i albo w trakcie brania albo zaraz po zakończeniu powinna @ byc bo endo ladne 12mm... Powiedział ze normalnie zawsze czeka jeden cykl po poronieniu zwlaszcza jak @ nie chce przyjsc no ale mam tak ladnie endo odbudowane ze jak dzisiejsze badania krwi beda dobre to jak przyjdzie @ to mozemy zaczynac...
ja tez czekam na @ któa ma byc 5-6 wrzesien i pozniej juz na meza czekam;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Lunadelrospo no dobrze ze dostalam bo myslalam ze mnie juz cos trafi... to juz prawie 6 tygodni...
Sysiek a no moze razem nam sie uda dostac!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Nie dziwię się Roxa! Ja mam już 9 dzień cyklu i nie smiejcie się dziewczyny, ale już mi się taaak ciągnie że sobie test ovu profilaktycznie zrobiłam;) i zaraz po tym sobie pomyslałam,o ja głupia!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia, w sumie bóle wróciły, bo mnie boli przez 3/4 cyklu,a zaczyna sie tydzień po @.. A tak poza,to ja po prostu niecierpliwiec jestem i pierwszy raz w życiu wiem mniej więcej co się dzieje w moim cyklu..tak że to bardziej taka obawa,że jakby miała przyjść wcześniej..lepiej wiedzieć