Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie zabki zdrowe a jak się balam o to znieczulenie wtedy przy wyrywaniu zęba to mi wytumaczyla ze to w zasadzie nie ma wpływu
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Wszystkie zabki zdrowe a jak się balam o to znieczulenie wtedy przy wyrywaniu zęba to mi wytumaczyla ze to w zasadzie nie ma wpływu
No i super to jutro czekamy na równie dobre wieści po wizycie u ginaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Adaś 14.07.17r.
Aniołek 9tc [*] 03.11.15r.
Aniołek 12tc [*] 29.06.15r
Zosia 31.01.14r
-
lunadelrospo wrote:Pucek,czy mnie się zdaje czy na Twoim suwaczku się nie zmienia ja ciaglee widze 5t+3..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Najpierw napisze, potem nadrobie czytanie.
Do lidla polazłam, bo mnie siostra poprosiła o kurtkę dla szwagra, co mnie dziwi ,bo on tylko Bytom i Próchnik, no nic, ledwo zaczłapałam. Jedną kurtkę znalazłąm na pampersach, drugą na śpiworach, wzięłam mu dwie. Na kosze z damskimi i dziecięcymi nie poszłam, bo mogłabym skończyć jak we śnie luny, czyli tragicznie w niewyjaśnionych okolicznościach, nie wspomnę o portfelu, co prawda pustym, ale prawko i dowód są dla mnie bardzo ważne:P
Wnioski-Nigdy więcej!!!! nie o tej porze, pot się leje gdzie popadnie, moja forma jest jednak gorsza niż myślałam, zadyszka , mówię no dobra wejdę do rossmana, dokupie ze dwa testy, a tam od zapachów o mało co nie padłam, potem przechodziłam obok drobiusza(smażą mięso z kurczaków), do jasnej cholery do tej pory czuję w nozdrzach...dotarłam do domu- hurrraaa!
P.S. jeszcze czekałam w inpost 10 min zanim otworzą, z poczty polskiej to chociaż mi u sąsiadki zostawią, a in post nieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:25
Wiaterek, lunadelrospo, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:U mnie jeszcze wtedy nie było widać.. Musialam przyjść po tygodniu.
Więc dobrze,że się jeszcze nie nastawiasz za bardzo na to..lepiej miła niespodzianka niż rozczarowanie.
U mnie też nie, nawet się martwiłam, a okazało się, że ciąża młodsza. No w każdym bądź razie na następnej już zobaczyłamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja do Lidla już nie chodzę rano. Fajne mają rzeczy ale jak ja mam zostać na strzępy rozerwana to wolę te pare groszy dopłacić i kupić coś gdzie indziej
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Najpierw napisze, potem nadrobie czytanie.
Do lidla polazłam, bo mnie siostra poprosiła o kurtkę dla szwagra, co mnie dziwi ,bo on tylko Bytom i Próchnik, no nic, ledwo zaczłapałam. Jedną kurtkę znalazłąm na pampersach, drugą na śpiworach, wzięłam mu dwie. Na kosze z damskimi i dziecięcymi nie poszłam, bo mogłabym skończyć jak we śnie luny, czyli tragicznie w niewyjaśnionych okolicznościach, nie wspomnę o portfelu, co prawda pustym, ale prawko i dowód są dla mnie bardzo ważne:P
Wnioski-Nigdy więcej!!!! nie o tej porze, pot się leje gdzie popadnie, moja forma jest jednak gorsza niż myślałam, zadyszka , mówię no dobra wejdę do rossmana, dokupie ze dwa testy, a tam od zapachów o mało co nie padłam, potem przechodziłam obok drobiusza(smażą mięso z kurczaków), do jasnej cholery do tej pory czuję w nozdrzach...dotarłam do domu- hurrraaa!
P.S. jeszcze czekałam w inpost 10 min zanim otworzą, z poczty polskiej to chociaż mi u sąsiadki zostawią, a in post nieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:hihi poczta polska górą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 09:40
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Nie zawsze, często im się systemy zawieszają, i ni w cholere, wysłać, odebrać, no i mogliby w klimę zainwestować, bo dlaczego na każdej poczcie jest sauna? ale i tak wolę niż inpost2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Nie dziwię się Roxa! Ja mam już 9 dzień cyklu i nie smiejcie się dziewczyny, ale już mi się taaak ciągnie że sobie test ovu profilaktycznie zrobiłam;) i zaraz po tym sobie pomyslałam,o ja głupia!
Ja to juz wogole mialam wrazenie ze mnie nowy rok szybciej zaskoczy jak @ no ale wazne ze tabletki sa lekarz ten najwazniejszy popodgladal i licze na dobre wyniki krwi i szybka @ bo za tydzien zaczynam urlop i mialam nadzieje ze mi te dni w tym czasie wypadna no ale cozRenia7910 lubi tę wiadomość