Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:W urzędzie daję radę, użeram się z geodetami, i nadal jestem miła więc chyba bym dała radę, serio. Wiem że to taki stereotyp, że w urzędach się nic nie robi, ale [prawda jest taka, że jestem szybko pracującą osobą i dlatego wyrabiam się z moimi obowiazkami i jeszcze mam na Was czas Jak koleżanka mnie zastępowała to nie było jej tak kolorowo i zostawiła mi strasznie duzo do zrobienia po powrocie z urlopu. Inna sprawa, że moi geodeci jak mnie widzą to zawsze" Jak dobrze, żę Pani wróciła Pani Kasiu". a w korporacji przynajmniej dobrze płacą no przynajmniej u nas w Krakowie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
A ja pracuję w korpo ,branża automotive mąż zreszta też i powiem wam,że to wszystko zależy.. Jaka tk korporacja.
Ja swojej nie polecam,ale to koreańska, maz pracował w amerykanskiej i mimo że faktycznie warunki amerykańskie, to presja straszan i zrezygnował. Teraz pracuje we włoskiej i sobie baardzo chwali.
Do korpo trzeba mieć może nie wysoką ale dobrą i stabilną samoocenę, żeby nie dać się zgnebić byle komu. Ja ogółem lubię ten typ pracy,bo to duży rozwój osobisty,można piąć się w górę.. Ale docelowo i tak czeka mnie walka o miejsce w najbardziej hermetycznym środowisku w PL..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Missbum super, że wszystko ok. Strasznie się cieszę i mocno wierzę, że już niedługo będziesz trzymała swojego malca w ramionach :*
U mnie w Urzędzie spokojnej pracy nie mam, obsługuję ludzi a to zawsze wiąże się ze stresami. Mam pacy i obowiązków od cholery i jeszcze trochę, siedzę w przechodnim pokoju i bardzo często traktują mnie jak sekretarkę :A można, a czy jest, a gdzie operat, a czemu mam uwagę itp. Staram się byc miła ale czasami jak mnie ktoś podkur.., że masakra, aż się trzęse cała, a trzeba być miłym.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:No nie wiem, przemysl to jeszcze raz. Nie samą klimą człowiek żyje...
s1985 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Nie ma jej pierwszego postu. Co się dzieje? Justine...
O której ona miała mieć wizytę u położnej? Mam złe przeczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 11:00
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Boze ale sie rozpisalyscie!
Ja robue lampy w fabryce :p nie to ze chcialam byc farmaceuta i mam ksiegowosc i rachunkowosc skonczona. No coz...
Libido... u nas w nocy bylo goraco. Dobrze, ze maz ma leb na karki bo inaczej zlalabym zakaz.
Spalam z 10h i dalej ciezko mi wstac. Wczoraj sie objadlam leczo u mamuski mej
Miss jak ja Ci zazdroszcze! Ja na usg jutro, a ciazy w ogole nie czuje yh.
Sysiu testy wysle w poniedzialek co by szybko doszly. A z mezem pogadam jak sie paypal ogarnia haha! -
nick nieaktualny